banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

HAS Parti'den Bakkallar Odasına kutlama
Ziyaret sırasında üyelerinin sorunlarını anlatan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Öncelikle ziyaretlerinden dolayı Sayın il başkanımız Baki Özmen’e, Merkez ilçe Başkanımız Sayın Mustafa Tepe’ye ve yönetim kurullarına bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinledikleri için çok teşekkür ederiz. Üyelerimizin en önemli sorunlarından bir tanesi üyelerimizin bir araya gelerek güç oluşturarak kolektif iş yapamama hastalığıdır. Bağ-kurdan emekli olupta işine devam etmek zorunda olan emekli üyelerimizin maaşından yaklaşık % 15 civarında kesinti yapılmaktadır. Bu kesintinin kaldırılmasını istiyoruz. Tekrar ziyaretinizden ve sorunlarımıza gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Daha sonra görüşlerini açıklayan Has Parti Şanlıurfa İl başkanı Baki Özmen “Sayın Mehmet Altun’u ve yönetimini kutluyoruz. Şanlıurfa’da bir sivil toplum kuruluşunun nasıl çalışması gerektiğinin en güzel örneklerinden birisini veriyorlar. Oda olarak sizler öncülük etseniz üyelerinizi bir araya getirerek toplu alım merkezi kursanız Süper marketler karşısında güçlü olsanız daha iyi olacağını düşünüyoruz” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.