banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

HAS Parti'de Saadet AKP ikilemi!
Engin Çelik'in haberi

Çeşitli Entrika ve oyunlarla Saadet Partisi'ni bölerek
yeni bir parti kuran ve sseçimlerde büyük bir hezimete uğrayan Numan Kurtulmuş, AKP ile flörtünü resmi olarak başlatmış oldu...

HAS Parti içerisinde derin tartışmalara neden olan bu süreç Sosyal medyada da büyük bir tartışma ya yol açtı...

Bekaroğlu vedalaştı

Saadet Partisi'nde büyük oyunun bir parçası olan ve Kurtulmuş'a ağır hakaretler içeren bir kitap yazdıktan sonra beraber yol arkadaşlığı yapan daha sonra İstanbul İl Başkanı olan Mehmet Bekaroğlu Twitter'da ki hesabında Kurtulmuş'la vedalaştığını söyledi. Konu ile ilgili bir basın açıklaması yapacağını da ifade eden Bekaroğlu 'Şahsi olarak Kurtulmuş'la vedalaştım.' dedi.



Ali Öztürk siyasete veda ediyor

Has Parti'nin Kurucular kurulu arasında yer alan Ali Öztürk ise gelişmeleri yorumlarken siyasete artık veda etmenin vaktinin geldiğini söyledi.

birçok HAS Parti kurucusunun yapılacak olan oylamada geçiş için hayır oyunu kullanacağı ifade edilirken, HAS Parti'de büyük umutlarla siyasete başlayan AKP muhaliflerinin ne yapacağı ise merak ediliyor.

Saadet'e geçişler olabilir

HAS Parti'nin kurulmasıyla birlikte Saadet'ten ayrılarak HAS Partiye geçenlerin bu birleşme sürecinde yeniden yuvaya dönebileceği söyleniyor. Sosyal medyada AKP'ye geçişe karşı çıkan HAS Partililer yeni dönemde tekrar eski çatının altına gelerek Milli görüş Hareketinde siyasete devam edecek gibi gözüküyor...

Saadet Partisi'nden açıklama bekleniyor

Konu ile ilgili en çok merak edilen konu ise Saadet Partisi'nin Tavrı. Saadet Partisi'nin HAS Parti tabanına ne diyeceği bir çağrı yapıp yapmayacağı merak edilirken, süreçte yaşanan olayları nasıl yorumlayacağı da akıllarda soru işareti olarak kalıyor.

Kamalak açıklama yapacak

Saadet Partisi'ne yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Tunus'ta çeşitli temaslar yapmak üzere bulunan Saadet Partisi Genel başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak Tunus dönüşünde konu ile ilgili değerlendirmeler yapıp açıklama yapacak.

Ajans5.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.