banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

HAS Parti Urfa'da iddialı...

HAS Parti Urfa’da iddialı

      Genel başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş olan Halkın sesi (HAS) parti Urfa’da iddialı…

      Dün akşam yeni yerlerinde toplanan HAS parti il teşkilatı ve milletvekili adayları kalabalık bir halk kitlesini görünce umutlandılar, umut verdiler. Umreden ayağının tozu ile gelen il başkanı Mehmet Kayacan; kısa bir konuşma yaparak; biz inşallah gelecekte iktidar olacağız dedi.

      Kayacan; çok şükür şu ana kadar halktan gerek partimize karşı, gerek sayın genel başkanımız Numan beye karşı herhangi olumsuz bir şey duymadık. Aynı şekilde Urfa’mızda ki milletvekili Adaylarımıza karşı da olumsuz bir tepki gelmemiştir. Tam aksine halkın teveccühü başta Sayın genel başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a ve Partimize yüksek derecededir. Buda bizi umutlandırıyor ve sevindiriyor.

      Halkımızın genel başkanımız Sayın Kurtulmuşa ve dolayısıyla partimize karşı olan teveccühü bizi motive ederek daha fazla çalışmamızı ve gayret etmemizi sağlıyor diyen İl başkanı Kayacan; “inşallah biz HAS parti olarak Urfa’da en az yüzde 6–7 civarında oy bekliyoruz..."

       "Bizim hep beraber el ele vererek, çalışarak elde edeceğimiz bu yüksek başarı, bizi gelecekte iktidara taşıyacaktır" dedi.

   Has partinin Milletvekili adayları ‘Mehmet kırıkçı’ ve ‘Faruk yaşarda’ birer kısa konuşma yaparak programı kapattılar.

Haber: Mehmet Emin Kuş/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.