banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Has Parti Merkez İlçe Kongresini gerçekleştirdi-Fotoğraflı
Has Parti Şanlıurfa Merkez İlçe 1. olağan kongresine Has Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Baki Özmen, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Güneş, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karaköprü Belde Başkanı C.Cahit Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bazı siyasi parti temsilcisi, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda Partili katıldı.

Has Parti Merkez İlçe 1. olağan kongresinde Merkez İlçe Başkanı Mahmut Güneş, Has Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Baki Özmen, Has Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Tepe ile Bazı İlçe Başkanları birer konuşma yaptı.
Yoğun katılımın gözlendiği seçimde salon girişi ve içerisi bayrak ve partinin Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş posterleriyle süslendi. Tıklım tıklım dolan salonda yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi.
Yeni Başkan Mustafa Tepe; “Partimizin Merkez İlçe Kongresi yapıldı. Yoğun bir ilgi vardır. Salonu gördünüz. Tek liste halinde seçime gidildi. Bize uygun olanı yaptık. Delege arkadaşlarımız oylarını kullanıyorlar” diyerek “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.Konuşmaların ardından Has Parti Merkez İlçe Teşkilatının faaliyet raporu, gelir gider tablosu açıklandı.

Dilek ve temenni konuşmalarından sonra tek liste halinde gidilen Has Parti Merkez İlçe Başkanlığının 1. olağan kongresinin oylamasına geçildi.
Oylamaya katılan Has parti delegeleri Mustafa Tepe, Başkanlığında tek liste halinde gidilen kongrede oylarını kullandılar.
Yaklaşık bin kişinin katıldığı Kongreye daha sonra misafirlere yemek ikramı ve teşekkür konuşmaları yapıldı..
Merkez ilçe yönetim kurulu listesi şöyle:

Haber ve Foto: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com


















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.