banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

HAS Parti Karaköprü teşkilatı işe başladı
Has Parti Karaköprü Belde Başkanlığına getirilen C.Cahit Coşkun, Has Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Baki Özmen’i ve Merkez İlçe Başkanı Mahmut Güneş’i ziyaret ederek Karaköprü Belde yönetim kurulu listesini sundu.
Has Parti Karaköprü Belde yönetim kurulu şöyle Has Parti Karaköprü Belde Başkanı C.Cahit Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Kayılı, Cuma Aydın, Yüksel Gök, Mustafa Topal,
Çetin Polat, Mehmet Ali Gümük, İzzettin Güneş, Mustafa Say, Hasan Peltek, Sezayi Kolsuzoğlu, Cesur Duran, Mehmet Gözükara, Celal Kaz, Ahmet Beyazoğlu, Yahya Topal, Bülent Karadaş, Ahmet Coşkun, Adem Uflaz, Mahmut Dağbaşı, Şahin Dedecan ve Hasan Gümük.
Has Parti Karaköprü Belde Başkanı C.Cahit Coşkun, yaptığı açıklamada; “ Halkın Sesi Partisi Karaköprü Belde Teşkilatını oluşturmuş bulunmaktayız. Türkiye’de, Şanlıurfa’da ve Karaköprü Beldesinde Partimizin bayrağını en üst seviyeye çıkarmak için yönetim kuru üyesi arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Karaköprü Belde teşkilatı olarak bugünden itibaren gerek teşkilat gerekse de yerel seçim çalışmalarımızı başlatacağız. Has Parti’ye Halkımızın büyük bir teveccühü var. Parti olarak halkımızın ilgi, alaka ve teveccühüne layık olacağız.
Has Parti Karaköprü Belde teşkilatının kurulmasında bizden desteklerini esirgemeyen Başta Genel başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a, Genel Başkan Yardımcımız Erol Erdoğan’a, Şanlıurfa İl Başkanımız Mehmet Baki Özmen’e, Merkez İlçe Başkanımız Mahmut Güneş’e, Karaköprü Belde Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ve tüm Karaköprülü hemşerilerime teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.