banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Harun Karaca; Başbakanımızın emaneti Eğilmez'e sahip çıkın VİDEO
Şehitlik Çamlıkta İl Başkanlığı tarafından organize edilen yemekli toplantıda, GAP Arena Stadyumunda yapılacak olan dev kongre öncesi, delegelerin oy kullanımı ve kongre hazırlıkları konuşuldu.



Tüm yoğunluklarını kongre hazırlıklarına verdikleri için ihmal edilen arkadaşlarından özür dileyerek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bu kongre bizim için, ilimiz için çok büyük önem arz ediyor. Gecemizi gündüzümüzü kongreye ayırdık. En güzel şekilde organize etmeye çalışıyoruz. Stadyumda çeşitli çalışmalar yaptık. Genel Merkezden gelen görevlilerle beraber ilçe başkanlarımızın katılımı ile çalışmalar yaptık. Bayanlar, delegeler, ilçeler ve dışarıdan gelecek misafirlerimiz için ayrı ayrı yerler ve kapılar tahsis ettik. Kongremizin büyük ustaya yakışır bir şekilde geçeceğine inanıyorum. Buraya kadar geldiğiniz için size teşekkür ediyorum” dedi.



Daha sonra Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Hilvan AK Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme, Siverek AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, Ceylanpınar AK Parti İlçe Başkanı Abdülgani Alkış birer selamla konuşması yaptılar.



Kürsüye gelen Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ise AK Parti hükümetinin çalışmaları ile yapılan çalışmalara değindi. Eyyüpoğlu; “ Tek çare AK Parti ve Erdoğan’dır. Eğer Başbakanımız olmasaydı memur maaşları ödenemeyecek durumdaydı. Dönemin başbakanı Merkez Başkanına paraları karşılıksız bas diyordu. Şimdi anarşi, yanlışlık, çetelerle mücadelede göğüs gerip ben bunları bitirip Türkiye’yi refaha kavuşturan Başbakanımızı yakışır bir şekilde karşılamamız lazım. Şanlıurfa seçimde sınavını başarıyla verdi. Şimdi bir sınav daha var. Başbakanımız Şanlıurfa’yı seviyor. Bizde seviyoruz. Başbakanımıza yakışır bir kongre gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Pazar günü GAP Arena Stadyumuna 60 bin kişi bekliyoruz” dedi.



Şanlıurfa İl Koordinatörü AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ise Şanlıurfa’yı çok sevdiklerini, Şanlıurfa’nın ise Başbakan Erdoğan’a sevdalı olduğunu belirterek; “Başka şeyler duyurum. 6 ay önceden ilçe teşkilatlarımızın kongrelerini yaptık. Geniş istişarelerle ilçe başkan adaylarımızı Genel Merkezimize adayları çağırıp görevlerini verdik. Ben buraya koordinatör olduktan sonra istişareye çok önem verdim. Tüm arkadaşlarla görüşmeye çalıştım. Facebook, twitter, maille gelen mesajlara cevap verdim. Burada ister teşkilat ister teşkilat dışında hepsiyle güreşerek ilçe başkanlarımızı tespit ettik.



İl Başkanı belirleme sürecinde İlçe Teşkilatlarımızdan, İl Teşkilatımızdan, Belediye Başkanlarımızdan, İl Genel Meclis Üyelerimizden, Belediye Meclis Üyelerimizden, Kadın Kollarımızdan, Gençlik Kollarımızdan 168 arkadaşımızı istişareye davet ettik. Bunlardan 143 arkadaşımız icabet etti. Bu arkadaşlarımızın yüzde 75’i Yusuf Beyin lehinde fikir beyan ettiler. Yusuf Beyin devam etmesini istediler. 29 kişi başka bir arkadaşımızı 17 kişi başka bir arkadaşımızı önerdiler. Bu görüşleri hiçbir sansür yapmadan Genel Başkanımıza ve yardımsına sunduk. Son olarak Başbakanımız iki arkadaşımızı davet etti. Makamında sonuna kadar dinledi. En sonunda Yusuf Beyle devam etme kararı aldı, ahırlı olsun. Bu geminin bir tane kaptanı var. 2002’den beri bu yöntemle gemiyi yürütüyor. Hamd olsun şimdiye kadar karaya oturtmadı. Gemi hızlanarak yoluna devam ediyor. Başbakan Yusuf Eğilmez’le yürüyeceğim demiş. Başbakan Yusuf Eğilmez’i size emanet etti. Bu emanetine lütfen sahip çıkın. İkinci, üçüncü, beşinci liste olacakmış. Bakın ben çok şeffaf bir insanım. Mustafa Zahit nasıl seçildiyse, Muzaffer Kurt nasıl seçildiyse, Celalettin Sayan nasıl seçildiyse Yusuf Eğilmez’de öyle seçilmiştir. Buradaki tüm görüşleri, isteyeni ile ihtilafı ile hepsini Genel Merkeze verdik. Sizden Başbakanımızın emanetine sahip çıkmanızı istiyorum” diyerek kongrenin hayırlı olmasını diledi.


VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.