banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Harranlılardan Özcan’a tam destek

Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını yürütüyor. Harran Ovası’ndan tam destek alan Özcan, kırsal mahalleleri ve ilçeleri sık sık ziyaret ederek seçmenlere ulaşıyor. Aday Özcan seçim çalışmaları kapsamında Harran’a bağlı Doruç, Miyanlı, Eskiharran, Yolgider, Aşağı Yaygırlı, Yukarı Yaygılı, Selalmaz ve Oğlaklı kırsal mahallelerini ziyaret etti. 

Aday Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan’ın kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlere; Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Harran Belediye Meclis Üyesi Mahmut Gündoğdu, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban’ın yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan Harran ilçesine bağlı bulunan Miacle, Siyale ve Nivacih aşiretine bağlı bulunan köylerde ve aşiretin önde gelenlerinden olan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Harran Belediye Meclis Üyesi olan Mahmut Gündoğdu’dan AK Parti’ye ve Halil Özcan’a tam destek verdi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan Harran İlçesine bağlı bulunan ve Miacle - Nivacih aşiret üyelerinin yoğun olarak yaşadığı Doruç, Miyanlı, Eskiharran, Yolgider, Aşağı ve Yukarı Yaygılı, Selalmaz ve Oğlaklı köylerini gezerek burada 1 Kasım seçimleri için destek istedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan’ın Harran ilçelerine bağlı bu köylerde yapmış olduğu gezilere Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Harran Belediye Meclis Üyesi olan Mahmut Gündoğdu, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban’ın yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.