banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Harran yeniden Mahmut Özyavuz dedi
AK Parti İstanbul Milletvekili, Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca, Milletvekili Halil Özcan, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Başkan Yardımcılar İsa Kızıldemir ve Mehmet Büyükfırat, İl Yönetiminden Ahmet Kenan Kayral, Hümeyit Bilbay ve delegeler Harran Yatılı İlköğretim Bölge Okulu salonunda

gerçekleşen kongreye katıldılar.




FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kongre, Divan Kuruluna Ahmet Kenan Kayral, Hümeyit Bilbay ve İbrahim İbrahim Boğa’nın seçilmesi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye gönderdiği mesajı İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez okudu.

Kongrede Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, selamlama konuşması yaparak kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra Halil Özcan salondakilere kısa bir konuşma yaparak Türkiye Suriye ilişkileri hakkında bilgi verdi. Özcan; kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Son olarak Kürsüye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili, Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca, seçimlerde her zaman oylarının yükseltmesinin sebebi dürüst ve şeffaf çalışmanın eseri olduğunu vurguladı.

Suriye’deki olaylara da değinen Karaca “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Orada bir zulüm yapılıyor. Biz yapılan zulmü onaylamıyoruz. Nitekim Başbakanımız “One Minute” diyerek, İsrail Zulmüne ve BM’de Somali’ye insanlık yardımı yapmayan ülkeleri uyararak gösterdi. Bu nedenle her gün büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda Harran kongremizin de hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.



Daha sonra tek liste halinde gidilen kongrede, Mahmut Özyavuz delegelerin oylarını alarak tekrar başkanlığa seçildi.
AK PARTİ HARRAN YÖNETİM KURULU ASİL ADAYLARI

1-MAHMUT ÖZYAVUZ
2-AHMET TÜYSÜZ
3-MUSTAFA ŞAHİN
4-AHMET TURMUŞ
5-AHMET GÜVENÇ
6-AHMET KÖROĞLU
7-İMAM TANRIKULU
8-YASİN ARDAN
9-HABİB IŞIK
10-FADİLE YORULMAZ
11-MUSTAFA ÇAKIR
12-İBRAHİM ALTUNDAĞ
13-ZEKERİYA ÖZDEMİR
14-M.TURKİ GÜNDOĞAN
15-İBRAHİM EKİNCİ
16-FATİH GÜNDOĞAN
17-HÜSEYİN ÇOBAN
18-SELMA KARADENİZ
19-İSMAİL AYÇİÇEK
20-İBRAHİM BOĞA
21-ALİ ARSLAN
22-ALİ İHSAN AKAY
23-EMİNE ASLAN
24-SİBEL ARSLAN
25-MAHMUT POLAT
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.