banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Harran ovasındaki köylere otoban gibi yol VİDEO

Başkan Güvenç ve beraberindekiler, Eyyübiye ilçesine bağlı Özlüde, Küçük Düzlük, Büyük Düzlük, Seksenören, Gözeller ve Yardımcı Mahallesi'ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları  yerinde inceledi.

 

İlk olarak Özlüde Mahallesine giden Başkan Güvenç, burada inşaatı devam eden taziye evini inceledi, işçilerle sohbet etti. Güvenç, daha sonra , Küçük Düzlük, Büyük Düzlük, Seksenören, Gözeller ve Yardımcı Mahallesi gurup yolunda inceleme yaptı ilgililerden yol hakkında bilgi aldı.

 

İncelemenin ardından açıklamada bulunan Başkan Güvenç, söz konusu yolun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını söyledi.

 

Mahalle gurup yollarının normal şartlarda 8 metre olduğunu ancak bu yolun 9 metre olduğunu  vurgulayan Güvenç, yolun taban suyuna karşı ise 1 metre yüksekliğinde olduğunu belirtti.

 

Havaların ısınmasıyla asfalt  çalışmasının başlayacağını aktaran Güvenç, şunları kaydetti:

 

"Geçen yıl sonu temelini attığımız alt yapısını hazırladığımız 12 kilometrelik Küçük Düzlük yolunun üstündeyiz. Beni memnun eden muhtarlarımız bu çalışmalarda bize yardımcı oluyorlar nezaret ediyorlar eski nezaret yok. Müteahhitler ne yapıyorlar nasıl çalışıyorlar günlük takip ediyorlar. Bunu sonunda da gördüğünüz gibi 9 metre genişlikte şehirler arası yol gibi bir yol ortaya çıkıyor. Taban suyuna karşı 1 metre alt yapı malzemesi koyuyoruz. İnşallah güneş çıkar çıkmaz burayı asfalt yapacağız hayırlı olsun. Ayrıca Mahalle içinde ki taban suyu çok yükselmiş orayı da malzeme döşeyerek kurutacak. "

 

Küçük Düzlük Mahalle Muhtarı Fethi Sapan ise söz konusu yolun  büyükşehir ile istenilen seviyeye geldiğini söyledi.

 

Başkan Güvenç'in sürekli burada yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Sapan, "Bu yol yıllardır yapılır ama hemen bozuluyor. Büyükşehir belediyesi sayesinde yolumuzun enliği 9 metre yüksekliği ise 1 metredir.  Yolun tabanı çok güzel oldu büyükşehir belediyesinde Celalettin Güvenç başkandan Allah razı olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.