banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Harran İlçe Danişma Meclisi Toplantisi Yapildi

Saygı duruşu ile başlayan danışma meclisi toplantısı, İstiklal Marşının okunmasının ardından kürsüye çıkan AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, AK Parti Harran İlçe Danışma Meclisi Toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Harran ilçesine daha çok hizmet sunma konusunda ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söyledi

AK Parti Harran İlçe Danışma Meclisi Toplantısında kısa bir konuşma yapan Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, İsrail Terör devletinin Filistin’de işlediği katliamlara değindi. Özyavuz: “Orada bulunan Müslüman din kardeşlerimiz bir bir katledilirken Türkiye’den başka kimseden ses çıkmıyor. Oradan katledilen kardeşlerimize bu mübarek günde Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

Danışma Meclisi Toplantısında konuşan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, konuşmasının başında Şanlıurfa Ceylanpınar İlçesinde şehit edilen askerlerimize rahmet,ailelerine başsağlığı diledi. Gazze’deki Katliamların da kendilerini derinden yaraladığını söyleyen Eğilmez, şehitlere rahmet geride kalanlara başsağlığı diledi.

HALKI ERDĞAN’DAN SUĞUTMAK İÇİN PROVOKASYON YAPIYORLAR

Cumhurbaşkanlığı sürecinde olası provokasyonlara dikkat çeken Eğilmez: “Ceylanpınar'da AK Partili Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya yapılan suikast girişimi barış ortamına karşı yapılan saldırıdır,büyük bir provokasyondur.. Hedefte de Cumhurbaşkanlığı süreci vardır. Gazze’deki katliamları bile Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aleyhinde kullanıyorlar. Çünkü Gazze’yi en çok savunan Başbakanımız Erdoğan’dır. Halkımız da bunlara 10 Ağustosta en güzel cevabı sandıkta verecektir. İnşallah Şanlıurfa’da Türkiye rekoru kıracağız. Harran bu alanda başı çekecektir” dedi.

Av Yusuf Eğilmez, konuşmasının sonunda Harran İlçe Teşkilatlarını Sandıklara sahip çıkılmaları konusunda uyarıda bulundu.

Harran İlçe Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hacı Yaygın, Ceylanpınar koordinatörü Sinan Şeyhanlıoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Meclis üyeleri katıldılar.

Yaklaşık iki saat süren AK Parti Harran İlçe Danışma Meclisi Toplantısı dilek ve temennilerin sunulmasının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.