banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Harran Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Harran Halk eğitim merkezi toplantı salonunda yapılan toplantıya Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Harran Ak Parti ilçe başkanı Mahmut Özyavuz, partililer ve muhtarlar katıldı.
Harran Ak Parti ilçe danışma toplantısında Saygı Duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından açıklama yapan Harran Ak Parti ilçe başkanı Mahmut Özyavuz; "AK Parti İlçe  Danışma Meclisi toplantısı aile toplantısıdır. Her ay Ailece burada çalışmalarımızı konuşuyoruz. Genel merkezimiz de bu toplantıya önem veriyor" dedi.


Özyavuz: "Aylık olarak gerçekleştirdiğimiz her toplantı da çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Bir ay boyunca İlçe, Gençlik kolları, Kadın kolları ve diğer tüm birimlerimizle bir muhasebe imkânımız doğuyor ve muhasebemizi yapıyoruz. Cumhurbaşkanı seçiminde Harranlılar yüzde 94 oy oranı ve Şanlıurfa’da Bağış kampanyasında Harran yine ilk sıra  ile bize daha da büyük bir  sorumluluk yüklemiştir. Bizde elimizden geldiği kadar Belediye başkanımız Sayın Mehmet Özyavuz ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Halil Özcan ve diğer milletvekilleri ile Bakanımız Sayın Faruk Çelik’ın destekleriyle  bu yükün altında kalmamaya çalışıyoruz. Başbakanımızın dediği gibi "Yüz yüze siyaset önemlidir." dedi.
Toplanıda konuşan Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, "Harran da hizmetlerin daha hızlı yapılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, Şu anda Harran merkez için imar planımız  için çalışmalarımız devam ediyor. Bunun için hem bize hem bölge milletvekilimize hemde diğer siyasetçi arkadaşlarımıza büyük görevler düşüyor" ded. Özyavuz Harran ilçemizde yapılan ve projeleri biten diğer çalışmalara değindi.


Toplantıda açıklama yapan Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan ise yaptığı açıklamada,  "Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim, ilçede ciddi çalışmaları görüyoruz bu hem bizleri hemde halkımızı son derece mutlu etmektedir. Dedi Kobani olaylarına değinen Özcan şunları kaydetti, Bayram öncesi Kobani olaylarını yaşadık Sayın teşkilatımız, Harran belediye başkanı ve Harran kaymakamı bu konuda ciddi yardımlar göstermiştir bu  nedenle arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Kobanideki yangın bizleride yakıyor. Malesef koniyi bahane ederek Kürt kardeşlerimiz adına siyaset yaptıklarını idda ederek esnaflara,Camilere, okullara kamu kuruluşlarına zarar vererek kışkırtmalara neden oluyorlar. Siyasi parti temsilcileri insanları sokaklara çağırarak sonrada bizim kastımız demokratik tepki diyerek onlarca insanın ölümüne neden olmuştur. Kobani olaylarının merkezinde aslında Türkiye var bu İŞİD belasını yine dış güçler meydana çıkardı. Bizim için İŞİD ve Beşar Esad her ikiside katliamlar yapmıştır. PKK, PYD,ELKAİDE, İŞİD ve Beşar Esad’ ta  terör örgütüdür." Dedi.
Yaklaşık iki saat süren toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.