banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Hamide Sürücü: Kutuplaşmaya izin vermeyiz

 AK aday Sürücü, hepimizin din kardeşi olduğunu ve paylaşamayacağımız bir şeyin olmaması gerektiğini söyledi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hamide Sürücü, seçim çalışmaları kapsamında gündüz Birecik ilçesinde hem kırsal mahalleleri, hem de merkez de esnaf ziyaretlerinde bulunuyor.

AK aday Sürücü, akşamları ise Seçim Bürosunda vatandaşlarla bir araya geliyor. Burada vatandaşlarla sohbet eden Sürücü, vatandaşlardan gelen talepleri de anında çözmeye çalışıyor.

 

Seçim Bürosunda konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hamide Sürücü, “Biz bir olmalıyız, kardeş olmalıyız, kutuplaşmaya izin vermemeliyiz. Hepimiz kardeşiz, paylaşamayacağımız hiç bir şey olmamalı. Biz Peygamber Efendimizin sancağı altında büyüdük. Hepimiz din kardeşiyiz, ölene kadar da öyle devam edeceğiz. Bizi desteklemeye gelen tüm kardeşlerimize, misafirlerimize hoş geldiniz, şerefler verdiniz diyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.