banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Hamide Sürücü; Bu dava mazlumun davasıdır

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hamide Sürücü seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gündüz kırsal da mahalle gezilerini sürdüren Sürücü akşamda Birecik ilçesinde ki seçim bürosunda vatandaşlarla  bir araya geliyor.

Pazar günü Birecik kararını verecek diyen Sürücü sözlerine şöyle devam etti" Bireceğin başarılı olması burada ki dostlarımızın, ağabeylerimizin çalışmalarına bağlı. Bu sevda hepimizin davası. Bu sevda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davası. Bu dava mazlumların davasıdır. Bu dava ezilmişin, hor gürülmüşün davasıdır. Buna sahip çıkmamız lazım. AK Parti hükümetinin icraatlarını saymakla bitiremeyiz. Sağlık  alanında, demokrasi alanında, eğitim alanında, ulaşım alanında, ekonominin büyümesi alanında o kadar çok devrimler yapıldı. Ev ziyaretinde yaşlı bir teyzeyle konuştum. Açık kalp ameliyatı olmuş. Ameliyatın bedeli ne kadar diye sordum. Doktor normal şartlarda açık kalp ameliyatının bedeli altmış bin lira tutuyor dedi. Yaşlı teyze ise Vallahi hakkınızı ödeyemem hastaneye elimi sallayarak girip çıktım. Tek kuruş vermeden ameliyatımı oldum" dedi. Bunlar devrim niteliğinde olan hizmetlerdir. Güven ve istikrarın devamı için AK Partiye desteğimizi devam ettirelim" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.