banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Hamide Sürücü AK Gençlikle yetim ziyareti yaptı


Üç aydır başlatılan Her hafta bir yetim ziyareti projesi kapsamında Karaköprü İlçesinde bir yetim aile ziyaret edildi.
Yetim aile ziyaretine katılan Milletvekili adayı Hamide Sürücü ailenin durumundan çok etkilendi. Milletvekili adayı Hamide Sürücü, Gençlik Kolları bu projesinden dolayı tebrik edip her zaman AK gençlerin yanlarında olacağını söyledi. Bu faaliyetin herkese örnek olmasını temenni etti.


Gençlerimizin başlattığı bu çalışmanın çok anlamlı olduğunu söyleyen AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy; “Biz bu çalışmayı üç ay önce başlattık. Her hafta devam eden yetim ailesi ziyaretlerimiz seçim sürecinde devam edeceği gibi seçimden sonra da devam edecektir” diye konuştu.


Yaklaşık 3 aydır devam ettiklerini söyleyen AK PartiKaraköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş, “bu projede Karaköprü AK Gençlik olarak yetimlerin sesi olmaya çalışıyoruz. Faaliyeti her cuma kesintisiz devam etmemiz daha anlamlı kılıyor. Bu faaliyetimizde vekillerimiz ve halkımızın yoğun desteğini alarak yaptığımız işin doğruluğunu bir kez daha gördük. Karaköprü AK gençlik olarak vurguladığımız tek bir şey var; bu bir seçim çalışması değildir. Seçimden önce başladığımız gibi Seçimden sonra da devam edeceğiz. Bu bir dua çalışmasıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.