banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hamdi Turşucu ve Yasemin Tecimer geliyor
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Nusret Urmak, yaptığı açıklamada; “Siyaset Akademisi çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta Cumartesi günü AK Parti Siyaset Akademisi Genel Koordinatörü Hamdi Turşucu, ‘kentleşme, Kent Sostyolojisi ve Türkiye’de kentleşme sorunu’ başlıklı sunum yapacak. Kişisel Gelişim uzmanı Yasemin Tecimer ise ‘Protokol ve Nezaket Kuralları’ başlıklı sunum yapacak. Siyaset Akademisi derslerimiz Cumartesi Günü saat 10:00 ile 14:00 arasında olacak.” dedi. Nusret Urmak; “Siyaset Akademisi SGK İl Binası Konferans Salonunda (Yeni Vilayet Arkası) Cumartesi günü saat 10:00 ile 14:00 arasında” gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.
Urmak; “Ayrıca Viranşehir İlçe Teşkilatımız da siyaset akademisi dersleri başlatıyor. Bu hafta Cumartesi günü başlayacaklar. İlk dersi Anayasa Profesörü Fazıl Hüsnü erdem ve Kişisel Gelişim Uzmanı Yasemin Tecimer verecekler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.