banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Halkın sorunları STK'lardan dinlenildi

 Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da hizmet veren muhtarlar, cami ve hemşeri derneği temsilcileriyle görüşerek sıkıntılarını dinledi. Merinos kongre merkezinde gerçekleşen ve Büyükşehir bürokratlarının tam kadro katıldığı buluşmada konuşan Başkan Altepe, “Büyükşehir sıkıntılarını köklü olarak çözüme kavuşturma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.


“Sıkıntıları çözmek istiyoruz”

 

Bursa’da faaliyet gösteren muhtarlar, cami ve hemşeri derneklerinden temsilciler, Büyükşehir Belediyesi’nin daveti üzerine Merinos AKKM’de toplandı. Yıldırım Beyazıt Salonu’nda gerçekleşen organizasyonda; Başkan Altepe ve bürokratlarıyla görüşen vatandaşlar, sıkıntılarını iletti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da  bin 100 mahalle muhtarlığı ve bir o kadar da sivil toplum örgütü bulunduğunu belirterek, herkesin sorununa çare bulmak istediklerini söyledi.

 

Her muhtarlığı ve sivil toplum örgütünü birebir dinleme imkanlarının olmadığını, yatırım ve hizmet planlarının buna engel olduğunu belirten Başkan Altepe, bundan sonra temsilcilerle toplu olarak buluşarak halkın taleplerini yerine getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.


Toplantılar devam edecek

 

Toplantıların periyodik olarak Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini ve bu konuda ikinci toplantıyı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Altepe, “Şimdiden sonra bunu daha da yaygınlaştıracağız. Buluşmaları gerçekleştirip, talepleri toplamak ve yaşanan sıkıntılara çözüm bulmak istiyoruz. Bir yandan da rutin işlerimizi takip etme gibi bir isteğimiz var” diye konuştu.


Başkan Altepe, Bursa’da ulaşılabilir bir yönetim anlayışını hakim kılmak istediklerini belirterek,”Herkesle birebir görüşmek mümkün değil. Toplu olarak halkın taleplerini toplamayı uygun gördük. Her toplantıda 40’ar 50’şer grupla tek tek görüşüyoruz. Gelenlerin sorunları halledilmeden toplantılar bitmeyecek. Derdimiz sıkıntıları köklü olarak gidermek. Mahallelinin isteklerini yerine getirmek. Onun için böyle bir strateji geliştirdik” şeklinde konuştu.  (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.