banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

HALKIN SESİ PARTİSİNE KATILIM

 

            12 Haziranda yapılacak olan Genel seçimler yaklaştıkça Şanlıurfa siyasetinde çok hareketlilikler yaşanıyor siyasetin yeni güneşi Halkın Sesi Partisi Şanlıurfa’da her geçen gün yıldızı daha da parlamaya başladı.

            Seçime az günler kala Şanlıurfa Halkın Sesi Partisine Çeşitli siyasi görüşlere mensup gençlerden büyük ilgi görmeye başlandı AKP, CHP ve MHP den oluşmak üzere 50 den fazla genç katıldı.

            Katılım gecesine GİK Üyesi Salih KAÇIR, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi İsa FİDANOĞLU, İl Başkanı Mehmet Fahir KAYACAN ve Milletvekili adaylarının yanı sıra Gençlik Kolları Başkan Mustafa AĞAÇ hazır bulundu.

Katılımda bir teşekkür konuşması yapan Halkın Sesi Partisi İl Başkanı Mehmet Fahir Kayacan halkımızın kısa sürede bize gösterdikleri bu teveccühten çok mutlu olduklarını söyledi.

Kayacan konuşmasında Genel Başkanımıza halk tarafından çok büyük bir sevgini olduğunu bu sevgilerinin her geçen gün artmakta eminim ki bu sevgi 12 Haziranda sandıklara yansıtılacağını ayrıca meclisin vazgeçilmez partisi olduğumuzun kesinleşti. Çok kısa bir sürede kurulmalarına rağmen Ana muhalefet partisinden daha etkili bir siyaset yürüttüklerini ve bu siyaseti yürütürken hiç kimsenin şahsiyetine asla hakaret etmeden siyasi adap içinde yaptıklarını söyledi.

Kayacan, MHP, CHP ve AKP den partimizi benimseyip katılım sağlayan gençlere katılımlarından dolayı kendilerini teşekkür ettiğini ve yapılan bu katılımla daha da güçlendiklerini belirti.

İl Başkanı Kayacan dan sonra GİK Üyesi Salih KAÇIR da bir konuşma yaptı Kaçar Konuşmasında muhtelif siyasi partilerden bize katılan tüm genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum ve bu katılımımızın hayırlara vesile olmasını dilerim. MHP, AKP ve CHP Genel başkanlarının miting alanlarında ülkenin menfaati için hiçbir açıklamanın olmadığın sadece bir birbirlerini aşağıladıkların oysa Halkın Sesi Partisi Genel Başkanının özünden hiç taviz vermeden ilkeli ve seviyeli bir siyaset yürüttüğün bu seviyeli duruşundan dolayı her kesimden   taktir toplamaya başladı ve kısa süre içinde ana muhalefet görevin görmeye başladığın ve siyaset arenasında artık alternatif parti konumuna geldiklerin ve  12 haziranda büyük bir sürpriz yapacaklarını belirti.

Şanlıurfa Halkın Sesi Partisi Milletvekili adayları adına Milletvekili adayı Abdurrahman KIRIKÇI da bir teşekkür konuşması yaptı Kırıkçı Konuşmasında partilerinde artık gençlerin önünündü açık olduğunu Halkın Sesi Partisinin dışındaki tüm siyasi partileri artık yerlerden süründüğünü oysa Halkın Sesi Partisi Türkiye tarihindeki siyasi sürece format attıkların bundan sonra inşallah kasetli ve argolu siyasete son verilerek Halkın Sesi Partisi öncülüğünde ilkeli ve temiz siyaset yapılacaktır dedi.

            Katılım yapan gençler adına Mehmet DAĞ bir açıklama yaptı.  

DAĞ açıklamasında bu güne kadar çeşitli siyasi görüşlere mensup kardeşimizle istişare sonucunda ve Halkın Ses Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’un siyasi ahlakını ve seviyeli siyaset anlayışın beğendikleri için şu an bu çatı altında birleştik dedi.

 

Konuşmalardan sonra katılım sağlayan gençler adına GİK Üyesi Salik KAÇIR, Disiplin Kurulu Üyesi İsa FİDANOĞLU, İl başkanı Mehmet KAYACAN, Hilvan İlçe Başkanı Hanif DÜZME, Gençlik kolları başkanı Mustafa AĞAÇ katılım yapan gençleri temsil eden gençlere rozetlerini taktılar.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.