banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Halk Günü Toplantısı Yapıldı-VİDEO
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen Şubat ayı Halk Günü/ne vatandaşlar yoğun ilgili gösterdi. Düzenlenen toplantıya; AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mehmet Oymak, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, katılan İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Şanlıurfa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Adil Saraç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, yardımcıları Mustafa Ağar, Arif Önkol, İlhan Canbeyli, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.



Başkan Mustafa Zahit’in ev sahipliğini yaptığı Halk Günü’nde vatandaşların anlattığı sorunlar dinlendi. Kendi bölgesi yada yaşadığı yer ile ilgili sorunları soru olarak dile götüren vatandaşlar, cevap için muhatap buldu.



Yaklaşık 3 saat süren soru maratonu coşkuyla sona ererken Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, halk günlerine güzel bir şekilde başladıklarını belirterek, “Halk günlerimiz başladı.ç artık her ay düzenleyeceğimiz bu tür toplantılarla vatandaşlarımız sorunlarına çözüm bulmak için seslerini duyuracaklar. Biz, elimizden geldiğince vatandaşımızın yarasına merhem bulmaya ve yaranın iyileşmesi için de takip etmeye çalışıyoruz. Bir soru maratonu yapıldı. Çok güzel geçti. Bu şekilde halkımızın sorunları bilinip ilgili yerlere tarafımızdan bildirilecektir. Buraya gelip toplantımıza katılan bizi sıkıntısıyla haberdar eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu da toplantıya katılamadıkları için telgraf gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.