banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

HALİLİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN BURADAYIM



AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Hacı Tosun Bayram, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bayram; Şanlıurfa’ya daha iyi hizmetlerin gelmesi için insanlarımızın AK Kadroların seçmesi gerekiyor ve halkımız 30 Martta sandıklarda AK Kadrolara oy vererek bunu gösterecektir… 

Bayram, kendisinin makam veya mevki peşinde koşmadığını, kentin birçok eksikliklerini bildiğinden dolayı Haliliye Belediye Meclis Üyesi Aday adayı olduğunu söyleyerek, seçilecek arkadaşlarla mahalleler arasında fark gözetmeden hizmet yapacaklarını ifade etti. Kentimizin çok gerilerde kaldığını aktaran Bayram, Bunun en büyük nedenlerinden birinin de feodal yapının halen Urfa'da devam etmesi olduğunu vurguladı. 

Şanlıurfa Eski Valisi Celalettin Güvenç'in Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı olmasını büyük memnuniyetle karşıladığını belirten Bayram, "Adaylarımızın Şanlıurfalı olmasının çok büyük önem arz etmediğini, Türkiye'nin Başkenti Ankara'yı yıllardan beri Bir Urfalının yönettiğini, önemli olan hizmetin verilmesi olduğunu" söyledi. AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Hacı Tosun Bayram, yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Mesleğimden dolayı hep halkın içindeydim ve halkın içinde oldum. Yapılan hizmetler olduğu kadar yapılmayan, yapılması gereken hizmetleri gördüğüm için aday adayı oldum. Urfa’mızın çok büyük sorunları var ancak neden çözülemiyor, bunu anlamakta büyük zorluklar çekiyorum. Bu Parti teşkilatı altında vatandaşlara yardımcı olmak istiyorum. Meclis üyesi olursam en baştaki amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklarından nasıl kurtarabiliriz diye projeler geliştireceğiz. Gençlik Merkezlerimizi daha etkili ve kapsamlı bir gençlik merkezi yapacağız. Bu Merkezler çok amaçlı hizmet vermeliler. Bakın Parklarımızda aileler oturamıyor.  2/3Ballici tinerciden geçilmiyor. Bu ailelerimiz neden parklarda oturmasınlar. Parklar yapılıp boş bırakılmamalı, kontrol altında olmalı. 

Tabii ki Urfa’mıza yapılan çalışmalar hakkında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ancak, Türkiye'nin doğu ve batısı arasında olan gelişmişlik Urfa’mızda da mevcut. Merkeze yapılan hizmetler malesef kenar semtlere yapılmıyor. Hizmetlerde çok büyük eksiklikler var, Mesela kenar semtlerde en büyük sorunlardan biri tapu sorunları vardır. Belediye'nin yanlış uygulamaları var, Tarım alanlarına 5-10 kat imar verilirken, zemini sağlam Devteşti, Süleymaniye, Bağlarbaşı'na 2-3 kat veriliyor. Bu yanlış bir uygulamadır. Kentsel dönüşüm bir an önce başlamalı ve halkla beraber uyum içinde çalışılmalı. İmar planlarına büyük ağırlık verilmelidir. 

Arsa rantı Urfa'nın önündeki gelişmenin, sanayileşmenin önündeki en büyük engeldir. İşadamları istihdam yerine arsaya yatırım yapmaktalar. Benim küçük işletmemde bile 3-5 kişi ekmek yiyor. Ama iş adamları trilyonları arsaya yatırım yaparak, kimseye istihdam sağlamıyor. 

Siyesetle tanıştığımdan beri, insanların siyasete ayrı kalmasına karşıyım. Çünkü siyaset bir ilim dalıdır. Benim siyasetim kişilere bağlı değildir. Benim için siyasete bakış açım oy verdiğimiz insanlar bu ülkemize milletimize ne kadar faydalı olduklarıdır." 

Bu arada AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Fevzi Demirkol’un da çok isabetli bir isim olduğunun altında çizen Bayram, Haliliye Belediye Başkan Adayımıza sonsuz bir destek vereceklerine sözleri ekledi… 

Hacı Tosun Bayram kimdir

AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Hacı Tosun Bayram 1963 Yılında Şanlıurfa'da doğdu. Sırasıyla Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi'nde siyaset yaptı. Şanmir Yapı Kooperatifi Denetleme Kurulu Başkanı ve İMKB Çok Programlı Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı. 

Süleymaniye Anadolu Gençlik Derneği Temsilcisi ve Bilbay Emlak İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı olan AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi3/3Aday adayı Hacı Tosun Bayram 15 yıldır Süleymaniye Mahallesi Muhtarlığı 1. Üyesi. 

Ayrıca Şanlıurfa Valiliği'nden de Emekli olan Tosun Bayram evli ve 5 çocuk babasıdır…

Anahtar Kelimeler:
Hacı Tosun Bayram Kimdir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.