banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Haliliye'den seçmene kritik uyarı VİDEO

AK Parti Haliliye ilçesi SKM Başkanı Ömer Faruk Taplamacı SKM başkan yardımcısı Abdullah Beyazgül ve Seçim İşleri Başkanı Av. Mehmet Yılmayan teşkilatlarının çalışmalarını anlatarak seçmenleri  vatandaşlık görevleri olan oylarını askı süresinin son günü 23 Ocak tarihine kadar kontrol etmelerini istediler.

Haliliye teşkilatı askı listelerinde herhangi bir hukuksuzluk tespit eden vatandaşların  Haliliye ilçe binasına gelerek partiye bilgi vermelerini istedi.

Ak parti Haliliye Seçim işleri başkanı Av. Mehmet Yılmayan ayrıca Nufüs Hizmetleri Kanunu md 67. Gereği ‘gerçek dışı beyanda bulunanların’  6 aydan 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılacağını söyledi.

Ak parti Haliliye SKM başkanı Ömer Faruk Taplamacı ise, ‘Biz SKM bünyesinde her türlü çalışmamızı titizlikle yapmaktayız. Her mahallemizde her köyümüzde listeleri tek tek kontrol ediyoruz.  Halkımızdan da duyarlılık bekleyerek 23 Ocak’a kadar oylarını YSK nın sitesinden ve bağlı bulundukları muhtarlıklardan kontrol etmelerini istiyoruz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.