banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Gaziantep Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO

Haliliye'den çocuklara kaban desteği VİDEO


Gönüllü Kuruluşlar Aşevinde kayıtlı bulunan ailelerin çocuklarına kabanlarını giydiren Celalettin Güvenç, AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığının yürüttüğü kampanya ile 0-12 yaş arası 740 çocuğa kaban dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, yardım kampanyasıyla sosyal duyarlılık gösteren AK Parti Haliliye İlçe teşkilatını tebriklerini dile getirdi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, gerçekleştirmiş oldukları yardım kampanyasına Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez’in katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sosyal duyarlılığa yönelik çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

İlerleyen günlerde Ay Işığım Yardımlaşma, Kültür ve Eğitim Derneği aracılığıyla 2 bin yetim çocuğa ulaşmayı planladıklarını söyleyen Haliliye İlçe Başkanı Kızılelma, yardımda bulunan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Çocuklara kaban dağıtımında AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

ŞUTSO ve Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Ziyaret

Yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirilen kaban dağıtımının ardından ŞUTSO’ya geçen Celalettin Güvenç ve beraberindekiler, burada ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin tarafından karşılandı. ŞUTSO ziyaretinde ŞUTSO Yönetim Kurulu üyeleriyle kısa bir toplantı gerçekleştiren AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güvenç, daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akbıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.