banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Haliliye Teşkilatından

Belediye önünde kurdukları BAŞKAN SENSİN standıyla kalkın fikirlerini alıp proje kitapçığı haline getirecek olan Haliliye Teşkilatı bir yandan köy ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan ise muazzam bir sosyal yardım projesine imza attı. ‘SOSYAL FETİH’ ismini verdikleri ‘ Çocuklar Üşümesin Anneler Üzülmesin’ mont kampanyalarında İstanbul’un fethini hedef alan Haliliye teşkilatı ‘1453’ montun dağıtımını yaptı.

Sosyal yardım projelerine gelen desteklerle temin ettikleri ‘1453’ montu Urfa’nın önemli iki hayır kurumu aracılığıyla yetim ve yardıma muhtaç çocuklara  giydirmenin mutluluğunu yaşayan Ak Parti Haliliye ilçe başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma ‘ Allah yardımda bulunan herkesten razı olsun, Topladığımız yardımlarla temin ettiğimiz rakama bir anlam katabilmek için, Urfa’nın sosyal fethini gerçekleştirmek adına teşkilat olarak bu rakamı ‘1453’ e tamamladık. Umarım bu bir başlangıç olur ve devamı gelir. Biz Urfa’ya hizmet manasında üstümüze her alanda düşen sorumluluğu bilip çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. Bu çalışmalarımızda yardımlarını bizden esirgemeyen herkese teşekkür ederiz’ dedi. Ayrıca Haliliye’de mahallelerimizde kapı kapı dolaşıp köylerimizin hepsine tek tek gidip herkesin sıkıntısını dinleyeceğiz. Haliliye’de derdini dinlemediğimiz Haliliyeli kalmayacak’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.