banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit

Haliliye Teşkilatı, danışma meclisi toplantısını yaptı

Gündem konularının tartışıldığı toplantının divan başkanlığını Haliliye Tanıtım Ve Medya Başkanı Av. Fulya Kürkçüoğlu yaparken, Ak Parti Haliliye Teşkilatı ana kademe, gençlik kolları ve kadın kollarıyla tam kadro , İl teşkilatı hukuki ve siyasi işler başkanı Erkan Sözen, İl yürütme kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Av. Nihat Kılıç, Haliliye Belediye Başkan Vekili İsmail Güneş, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Osman Uludağ, Haliliye Belediyesi Meclis üyeleri, Haliliye ilçesi Mahalle temsilcileri ve Ak partililer katıldı.

İlçe danışma meclisi toplantısında gündem Kobanili Kürt vatandaşların durumu ve gündeme ilişkin konular oldu. Kasım ayı içerisinde kongreye gitmesi beklenen Haliliye ilçe teşkilatı çalışmalarına tam hız devam etmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.