banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Haliliye Teşkilatı çok hızlı FOTĞRAFLI

Haliliye teşkilatı ramazan ayında start verdiği çalışmalarına bayram arası vermeden son surat devam etti. Tanıtım ve Medya kapsamında el broşürleri, tanıtıcı Cd ler, araç giydirmeleri, araç ön ve arka cam yapışkanları ve anons araçlarının günler önce hazırlığını tamamlayan Haliliye ilçe teşkilatı aynı zamanda sandık kurul çalışmalarına da büyük hassasiyet ve önem veriyor. ‘Seçim Sandıkta Kazanılır’ bilinciyle sandık çalışmalarını sürdüren ve her okula koordinatör atayan teşkilat gruplar halinde ve slaytlarla hukukçu eğitmenleri kanalıyla sandık eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Aynı zamanda 136 kırsal mahalle muhtarı ve 32 merkez mahalle muhtarına büyük incelik göstererek adayları Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını , muhtarların makamlarına giderek tek tek taktim eden teşkilat güne erken saatlerde başlayıp sabaha karşı çalışmalarını bitiriyor.

Gençlik kolları, kadın kolları, meclis üyeleri ile koordineli çalışan Haliliye teşkilatı her gün saha çalışması yaparak Haliliye esnafına Cd , Broşür dağıtarak adaylarına oy istiyorlar. Ayrıca Stk ziyaretlerini de aksatmayan teşkilat, Sivil toplum kuruluşlarının da desteğini istiyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Ak parti Halliye ilçe başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma ; ‘’Başta Av. Ahmet Aksoy başkanlığında kurduğumuz ilçe seçim koordinasyon merkezimize fedakar çalışmaları için teşekkürü bir borç bilirim. SKM mizin programı çerçevesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan devamlı sahada olan, ilçe teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve belediye meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Urfalı hemşerilerimizin Recep Tayyip Erdoğan’a olan muhabbeti gücümüze güç katıyor. Allah ‘ ın izni ve milletimizin duası ile Adayımız sn Recep Tayyip Erdoğan bu memleketin 12. Cumhurbaşkanı olacaktır. Buna inancımız ve güvenimiz tamdır. Allah tüm Ak kadroların gücünü arttırsın, yeni Türkiye’nin şekillenmesinde büyük önem arz eden bu seçimde bizleri mahçup etmesin. Ayrıca halkımızdan seçmen kartlarını muhtarlıktan almalarını ve seçimlerde vatandaşlık görevlerini yapıp mutlaka oy kullanmaları gerektiğini hatırlatırım. Tarafımızı belirleyip partilerin ittifakı değil milletin ittifakı ile çatı adayına cevap verelim’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.