banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Haliliye Kadın Kolları’ndan sandık çağrısı

Şanlıurfa’da, AK Parti Haliliye Kadın Kolları, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek çalışmasına kapı kapı dolaşarak devam ederken, Pazar günü yapılacak olan seçimde kadınlara sandığa gidip sahip çıkmaları yönünde çağrı yaptı.

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde Başbakan ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’a destek çalışmalarını sürdüren AK Parti Haliliye Kadın Kolları üyeleri, ilçede mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak oy istiyor.

AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Nahide Felhan, bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalarda karşılaştıkları ilginin en büyüğünü bu seçimde gördüklerini kaydederek, “İnsanlar çok büyük ilgi gösteriyor. Dolaşırken ziyaret ettiğimiz, evine gittiğimiz, kapısını çaldığımız insanların Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Erdoğan’a teveccühünün oldukça fazla olduğunu gözlemliyoruz.” dedi.

Kendilerinin anlatmasına fırsat vermeden gittikleri seçmenlerin Erdoğan’ı anlatmaya başladıklarını belirten Felhan, “Broşürü uzattığımız seçmenler Başbakanımızın bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri kendileri anlatıyor. Başörtüsü özgürlüğünden dolayı destekleyeceğini söyleyenden tutun da fakirin, yoksulun hakkını gözettiği için desteklemek isteyene kadar Başbakanımızın çalışmalarını kendileri anlatıyor, kendileri oy verme gerekçelerini açıklıyor. Buna rağmen il kadın kolları başkanı ve üyeleri ile birlikte yapmış olduğumuz ziyaretler insanları mutlu ediyor. Haliliye halkıyla, kadınlarıyla buluşmak da bizleri mutlu ediyor. Başbakan’ın selamını duyan herkes, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına giden yolunda hayır dualarını eksik etmiyor, selamlarını, dualarını iletmemizi istiyor.” diye konuştu.

MAZLUMLAR İÇİN İBRAHİMİ DURUŞ GEREK

Teşkilatına ve Haliliye halkına teşekkür eden Nahide Felhan, şöyle devam etti: “Bugüne kadar Haliliye halkının, kadınlarının bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz, hepsinden Allah razı olsun. Ancak en büyük sınavı hep birlikte kuşkusuz Pazar günü vereceğiz. Elbette tüm ülkenin, Ortadoğu’nun, dünyadaki Müslümanların, mazlumların umudu olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sandıktan zaferle çıkacağını biliyoruz. Ancak Şanlıurfa’nın, Haliliye’nin sandığa gitmesi, katılımı yüksek tutması Güçlü Türkiye yolunda çok önemli bir adım olacaktır. Nemrutların tüm Ortadoğu’da Müslümanların üzerine kabus gibi çöktüğü, adeta zulüm olup yağdığı bugünlerde Hz. İbrahim (AS)’ın torunları olarak hep birlikte İbrahimî duruş sergileyerek, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun ve dünyadaki Müslümanların sesi ve umudu olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek an fazla bizim borcumuz olsa gerek. Bu yüzden Pazar günü oylamaya katılımın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatır, çalışmamızın finalini Pazar günü yapacağımız zaferden dolayı şimdiden teşkilatım adına Haliliyelilere teşekkür ederim. Çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan başta Haliliye Teşkilatı, İl Kadın Kolları Teşkilatı ve Ak Kadrolara Haliliye Kadın Kolları yönetimi adına teşekkür ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.