banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Haliliye Gençlik kollarından Soma için mevlit!


AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Mevlit programında, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan kömür madeni faciasında yaşamını yitirenlerin anısına mevlit programı tertiplenip ilahiler seslendirildi.

‘Umutla ellerimizi açtık semaya, Biz gidemezsek bile dua’larımız Soma’ya’ adlı Programa, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin yanı sıra, Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa il müftüsü İhsan Açık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Ekinci burada yaptığı konuşmasında ‘Ülkemizi yasa boğan bir musibet başımıza geldi. Hepimiz son bir haftadır derin bir üzüntü içersindeyiz. Başta Somalı kardeşlerimizin daha sonra bütün ülkemizin başı sağ olsun. Bu musibetlerden çıkarılması gereken dersler var. Belki hükümet olarak, Sivil Toplum Örgütleri olarak, işadamları ve birer vatandaş olarak çıkarılması gereken dersler vardır. Bununla ilgili birçok iş güvenliğiyle ilgili düzenleme var. Bu düzenlemeler tabiî ki insanlarımız içindir. Ama yeterli mi, yeterli değildir. Daha da ileriye götürmek gerekiyor. Gönül isterdir ki böyle bir musibet yaşanmasın, gönül isterdir ki böyle bir olay olmasın. Nihayetinde takdiri ilahidir. Bu organizasyonu düzenleyen değerli kardeşlerimizden Allah razı olsun. Netice de orada olmasak ta burada dualarımızı göndereceğiz. Ondan geldik nihayetinde ona döndürüleceğiz.’ şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, daha sonra Eyyüp Peygamber Makamında Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği tarafından düzenlenen mevlit törenine de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.