banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Haliliye, Fevzi Demirkol'u bağrına bastı VİDEO

AK Parti Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Fevzi Demirkol, bugün sabah 11:00'de Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa GAP Havalimanı’na gelen Demirkol'u AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İ. Halil Kızılelma, AK Parti Karaköprü Teşkilatı, AK Parti Eyyübiye Teşkilatı, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve binlerce kişi tarafından karşıladı. Havalimanında partililere kısa bir konuşma yapan Fevzi Demirkol, “Ben 60 yıldır Urfa’da yaşıyorum. Beni bilen bilir. Urfalı hemşerilerim beni dik duruşuyla tanır. Dolayısıyla seçim boyunca da dik duracağım. Seçimi kazandıktan sonra da aynı duruşumu sergileyeceğim. Her kesimden Urfalılarla nasıl aile ve arkadaş olduysam, belediye başkanı olduğumda da herkese eşit şekilde olacağım” dedi.


MÜHACİLER DERNEĞİ YOLDA KONVOYUN ÖNÜNÜ KESTİ

GAP Havaalanında karşılandıktan sonra Şanlıurfa'ya doğru yüzlerce araçlık bir konvoyla yola çıkan Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol'u Mühacirler Derneği tarafından kesildi. Aracından inen Demirkol; sevgi gösterisinde bulunan Mühaciler Derneği Başkanı ve üyelerine teşekkür etti. daha sonra Mühaciler derneği üyelerinin de konvoya katılmasıyla konvoy şehre doğru yola çıktı.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE HALKA SESLENDİ

Konvoy halinde şehir turu atan Demirkol, Ahmet Bahçivan İş Merkezinde Bulunan AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa hitap etti.

 

Demirkol yalnız kalmadı

Ak Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol geldiği ilçe teşkilat binasından yalnız kalmadı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci,  ve İlçe teşkilat Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma Demirkol’a burada destek vererek birlik mesajları verip zafer günü için el tutuşturdular.

Demirkol’dan anlamlı mesajlar

Ak Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol aday olduktan sonraki süreçte bugün ilk konuşmasını yaptığı Parti teşkilat binası önünde binlerce kişiye anlamlı mesajlar verdi.

Demirkol konuşmasında ilk olarak kötü kış havalarına rağmen bugün kendilerini yalnız bırakmayan Şanlıurfa Halkına teşekkür ederek ‘Ben bir Şanlıurfalı olarak herkesi tanıyorum, herkeste beni tanır. Yıllardır Urfalı olarak memleketime hizmet ettim, etmeye de devam edeceğiz. 30 mart günü bütün ilçeleri alarak her tarafa hizmet götüreceğiz.’ Sözleri ekledi.

 

HAVAALANI KARŞILAMA

 

KONVOY

 

 

PARTİ ÖNÜNDE HALKA SESLENME

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.