banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Haliliye Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Şanlıurfa Haliliye İlçesi danışma meclisi toplantısını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şair Nabi Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Haliliye İlçesi danışma meclisi toplantısına Haliliye İlçe Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Cemil Çadak Teşkilat Başkan yardımcısı Zeki Kurt ve çok sayıda partili katıldı.

Teşkilatların ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol; "AK Parti'nin bu günlere gelmesindeki en büyük etken teşkilatçılığa verdiği önemden kaynaklanmaktadır. Teşkilatlarınızı çalışmalarını her zaman önemsedik. Aylık olarak düzenlenen danışma meclisi Ağustos ayı toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.  

Burada Haliliye teşkilatına seslenen AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen; "Cumhurbaşkanımızı seçtik. yeni süreçte, Yeni Türkiye yolunda siz teşkilatlara yüklenen sorumluluk daha fazladır. asla gevşeklik göstermeden yeni Türkiye yolunda ileleyeceğiz" dedi.

Son olarak seçim sürecinde Haliliye İlçe Koordinatoru olan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak'a seçim sürecinde gösterdiği çaba dolayısıyla Haliliye İlçe Başkanı kendisine plaket takdim etti.

Yakşalık olarak iki saat süren Danışma Meclisi toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.