banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Haliliye Belediyesi komisyonlarını oluşturuyor

Bu ayın belediye meclisi oturumlarını Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz yönetti.

Haliliye Belediye Meclisi 1. Birleşim Gündemi'nde Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Açanal tarafından Büyükşehir Belediyesi'nden devralınan parklar ve bu parklarda yürütülen çalışmalar hakkında bir sunuma yer verildi.  4. Birleşim Toplantısı'nda ise İmar ve Şehircilik Müdürü Hamit Oymak tarafından müdürlüğün yürüttüğü çalışmalar hakkında meclise bilgi verildi.

Kasım Ayı Belediye Meclis toplantılarının son birleşimi olan 5. Birleşime ise Belediye Başkanı Fevzi Demirkol başkanlık yaptı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından Başkanlığın teklif ettiği gündem maddeleri görüşüldü. Başkan Demirkol'un "Turizm ve Haliliye'yi Tanıtma adıyla bir ihtisas komisyonu kurulması ve komisyona üye seçiminin yapılması.", "Çevre Temizlik ve Tabiatı Koruma adıyla bir ihtisas komisyonu kurulması ve komisyona üye seçiminin yapılması.", "Sağlık ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele adıyla bir ihtisas komisyonu kurulması ve komisyona üye seçiminin yapılması." ve "İnsan Hakları adıyla bir ihtisas komisyonu kurulması ve komisyona üye seçiminin yapılması." teklifleri, meclis üyelerinin oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Oluşturulması kabul edilen komisyonlara ise şu isimler seçildi;
"Turizm ve Haliliye'yi Tanıtma Komisyonu"na; İhsan Akyüz Gücüyetmez, Mehmet Ferhan Karaçizmeli, Abdulkadir Altundağ ve Erdal Deniz. "Çevre, Temizlik ve Tabiatı Koruma Komisyonu"na; Abdurrahman Beyaz, Hasan Kaya, İmam Fidanoğlu, Mehmet Toprak ve Müslüm Yüksel. "Sağlık ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu"na; İsmail Güneş, Müslüm Yüksel, Abdurrahman Beyaz, Ali Doğan ve Cemal Babaoğlu. "İnsan Hakları Komisyonu"na; Mahmut Saatçi, Mehmet Keskin, Erdal Deniz, Ali Doğan ve Emir Elden.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.