banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy İrfan Güven Taşyaka Haliliye

Haliliye Belediyesi eleman alıyor

İshak POLAT / Haliliye Belediye Meclis Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda Haliliye Belediye Başkan Vekili Abdullah Güzel başkanlığında toplandı.
Açılış ve yoklamanın ardından Meclis gündemine getirilen Belediye bünyesinde çalıştırılmak üzere Avukat, Mimar, Mühendis, Tabip gibi personel alımı ile ilgili teklif, Plan ve Proje müdürlüğünün 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları ve Plan değişiklikleri kapsamında 2014 yılında uygulanacak ücret tarifesinin tespiti teklifi, Plan ve Bütçe Komisyonun Haliliye Belediyesi 2014 yılı harç tarifeleri hakkındaki raporunun görüşülmesi teklifi oy çokluğu  ile kabul edildi.
Toplantıda BDP Meclis Üyesi Cemal Babaoğlu komisyon kararlarını Meclis Üyelerine geç ulaştırılması ve harç tutarları ile ilgili itirazda bulunarak işgal harçları konusunda tekrar inceleme yapılmasını istedi. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı İsmail Güneş ise cevabi olarak tespit tutanaklarının oturumdan üç gün önce Meclis Üyelerine verilmesi gerektiğini belirterek; Bu bizim bir eksikliğimizdir. Bu tür olayların yaşanmaması için arkadaşlarımızdan gereken özeni göstermelerini rica ediyorum. Harç ücretlerini de belirlerken Haliliye Belediyesi olarak zam yapmama dileği ile başladık. Harç ücretlerini belirlerken 2013 Yılı Şanlıurfa rakamlarını baz alarak hiç zam yapmadan aynısını Haliliye Belediyesinde uygulamaya başladık. Bu uygulamayı yaparken Urfa'yı üç kısma bölerek fiyatlandırma yaptık" dedi (GAPGündemi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.