banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Haliliye Belediyesi Ankara’ya çıkartma yaptı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve belediye meclis üyeleri Ankara’ya çıkartma yaptı. Milletvekilleri ile görüşen heyet ilçenin sorunları ile ilgili destek istediler.

30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 72 gibi bir oranla Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol beraberinde 22 Belediye Meclis üyesi ile birlikte ilçenin sorunlarına çözüm bulmak için Ankara’ya gitti.

Fevzi Demirkol başkanlığındaki heyet ilk olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısına katıldı. Grup toplantısı sonrası heyet Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp ilçe hakkında sunum yaptılar.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Haliliye Belediyesi heyeti daha sonra, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Emin Önen, Zeynep Karahan Uslu, Halil Özcan, Yahya Akman, Abdülkerim Gök ve Mahmut Kaçar'la bir görüşme yapıp ilçenin sorunları ve çözüm önerileri hakkında destek istediler.

Haliliye heyetinin Ankara’daki son durağı AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu oldu. Başkan Demirkol ve Genel Başkan Yardımcısı Soylu bir süre sohbet etti. Soylu, Haliliye Bölgesinde seçimlerde elde edilen başarıdan dolayı Başkan Demirkol’a plaket takdim etti.

Ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa’nın kalbi konumunda bulunan ilçenin sorunlarını milletvekillerine ilettiklerini söyledi.

Milletvekillerinden destek sözü aldıklarını belirten Başkan Demirkol, “Ankara ziyaretimiz çok olumlu geçti. İlçemizin sorunlarını milletvekillerimize anlatma fırsatı bulduk. Milletvekillerimiz bize destek olacaklarını söylediler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.