banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Abdülkadir Barut Şenocak Mahallesi

Haliliye Belediye Başkanı Mahalleleri dolaşıyor

 Bu mahallelerde muhtarlarla görüşen soru ve sorunları dinleyen Demirkol’a vatandaşlar da bizzat taleplerini iletti. 

İlk olarak Selahattin Eyyübi Mahalle Muhtarlığı’na geçen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Muhtar Ali Genç’den Selahattin Eyyübi Mahallesi’nin sorunlarını ve belediyeden taleplerini öğrendi. Gerekli notları aldıran ve yapılan çalışmaları anlatan Demirkol, daha sonra Yenişehir Mahallesi’ne geçiş yaptı. Mahalle turları sırasında sabah saatlerinde yıkanan okul bahçelerini denetleyen Demirkol, her iki mahallede dile getirilen farklı taleplerle ilgili talimatlar verdi. 

Demirkol’un mahalle turları sırasında karşılaştığı yaşlı bir mahalleli eski Urfa’dan ve bugüne kadar yaşanan değişimden bahsetti, bu sırada gerçekleşen sohbette Demirkol’a mahalleliler teşekkür etti. 

Her iki mahallede özellikle temizlik çalışmalarını ve üst yapı sorunlarını yerinde denetleyen Demirkol, eksiklikler ve taleplerle ilgili gereken birimlere talimatlar verdi ve çalışamaların devamında her semti yeniden ziyaret edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.