banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Haliliye Belediye Başkanı Demirkol'dan Personelini jest

11 MAYIS Pazar günü, Eyyübiye mahallesinde ikamet eden ve trafik kazasında oğlunu ve gelinini kaybeden kısıtlı imkanlarla yetim ve öksüz kalan üç torununu topluma faydalı fertler olarak yetiştirmek için mücadele veren anneanne  Saide  ŞİRİN’i yılın annesi olarak ziyaret edip çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
         
Başkan  Demirkol, bu günde  personeline sürpriz yaparak onları hizmet binası önünde toplayıp, bütün personelinin şahsında Serap DOĞRUDAĞ’a buket, diğer personeller karanfil dağıtarak onların şahsında annelerinin gününü kutladı.
         Başkan Demirkol; “Biz aslında böyle sembolik günlere annelerimizin vefakar ve cefakarlığını sığdıramayız, bizler millet olarak annesinin elini öpüp hayır duasını almadan dışarı çıkmayan bir milletin evlatlarıyız, bu nedenle her günü onlar için anneler günü olarak kutlasak azdır.
          
Bu vesileyle bu anlamlı günü bizler, bir ömre yaymak şiarına sahip olmamız gerekir, onun için istedim ki kader birliği ettiğim siz mesai arkadaşlarımın da anneler gününü kutlayayım. Değerli mesai arkadaşlarım, sizlerle bu kutsal memlekete hizmet noktasında beraber yola çıktık, yolumuz ve memlekete hizmet mücadelemiz kutlu olsun, şahsınızda tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.  

Bu vesileyle hemşire olarak görev yapan sağlık sektöründeki tüm sağlık personelinin hemşirelik günü ve sosyal kurumlar haftasını da kutluyorum.
          
              Duyguları sorulan personel Serap Doğrudağ ve Haliliye Belediye Meclis Üyesi A.Kadir Bağış, Başkanlarının bu ince naif düşüncesinden dolayı çok duygulandıklarını böyle bir nazik girişimden mutlu ve motive olduklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.