banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Göncü'den ilk mesaj

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı olduktan sonra ilk demecini veren Başkan Aysel Göncü kadınlara yönelik çalışmaların daha özverili yapılacağını belirtti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığını sürdüren Aysel Göncü, Haliliye Belediye Başkan Yardımcılığı yoluyla kadınlara hizmet için kollarını sıvadı.

Makama oturduktan sonra tebrik ziyaretlerini bitirdiğini ve çalışmaya başladığını belirten Başkan Aysel Göncü: "AK Parti olarak kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık ilkesi uyarınca her alanda çalışıyoruz. İlk olarak bu eksikliği AK Parti hükümetinde referandum ile anayasal güvence altına aldık. Haliliye ilçemizde kadınlara yönelik yapılacak hizmetlerin da seri ve kadın eliyle yapılmasına katkıda bulunan Bakanımıza, vekillerimize, başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yükümüz ağı ama ekip ruhuyla bu yükü sırtlamaya çalışacağız" dedi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.