banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Haliliye Belediye Başkan Aday Adayları görücüye çıktı VİDEO

2014 yılı yerel seçimi için Haliliye İlçesinden Belediye Başkanlığına ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylık için AK Parti’ye müracaat eden aday adayları Haliliye İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda AK Parti Haliliye İlçe teşkilatı yönetim kuruluna kendilerini tanıttılar.

Tanıtım toplantısına AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Ali İhsan Delioğlu, Enver Sedat Yahlizade, Faruk Koreli, Nezir Nebati, Abdullah Ekinci ve Murat Karaçizmeli’nin yanı sıra Haliliye Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Osman Mutlu, Mustafa Zahit, Habib Arslan, Adem Atmani, Mehmet Canpolat, İbrahim Halil Kaya, İbrahim Halil Arslan, Remzi İnalı, Ahmet Aslan, Mahmut Kırıkçı, Ahmet Baytak, Salih Ay, Niyazi Kocadağ, Fatma Akcan, İbrahim Halil Güllüoğlu, Ahmet Karaca, Abdulkadir Karasaç, Halil Kırmızı, Sibel Sakızcı, Abdurrahman Oktay Yaşar ve Halil Yıldız katılarak kendilerini tanıttılar.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma toplantı öncesi bütün aday adaylarına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak; “Cumartesi günü aday adaylarımız için temayül yoklaması yapılacak. Biz teşkilat olarak biri değil, tüm adaylarımızla tanışmak için Yönetim Kurulu Üyelerimizle aday adaylarımızın olduğu bir toplantı düzenledik. Verimli ve güzel bir toplantı oldu. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz. Kazanan Haliliye ve ilimiz olacak” dedi.

 

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak yaklaşık 3 saat sürdü.

 

 

 

 

VİDEO HABER

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.