banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

HALİLİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI FATMA AKCAN

AK Parti'den Haliliye İlçesi Belediye başkanlığı için aday adayı olan Fatma Akcan; “Siyaset cesaret işidir. Ben de cesaretimle siyasette kadınların sesi olup, Haliliye’ye hizmet etmek istiyorum. Yerel siyasete kadın eli değmeli diyorum. ” dedi.

 

 

FATMA AKCAN KİMDİR?

23.08.1972 tarihinde Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da doğdum.

M.E.B.dan emekli öğretmen babamın 8 çocuğunun en küçüğü olarak ilk eğitimimi babamdan aldım.İlköğretimi Şanlıurfa Merkez Şehitlik İlkokulu, Ortaöğrenimi Şanlıurfa Kız Meslek Lisesinde tamamladım.Yükseköğrenimi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yerel yönetimler Bölümünde tamamlamak üzereyim

Bir Hukuk bürosunda asistan olarak 2 yıl çalıştıktan sonra yerel medyada farklı görevler aldım.1992-1993 yıllarında İstanbul’da dış ticaret eğitimi aldıktan sonra uluslar arası bir taşımacılık firmasının Şanlıurfa Bayiliğini aynı zamanda Şanlıurfa İthalat-İhracatına yön veren ilk uluslar arası taşımacılık ofisini kurdum.Şu an değişen rekabet şartlarına uyarak farklı bir taşımacılık firmasının bölge müdürü olarak iş hayatıma devam etmekteyim.Mesleğim gereği yapmış olduğum Uzakdoğu seyahatleri ve Uluslar arası fuarlara katılma ve aynı zamanda bu büyük ve gelişmiş şehirlerde sosyal ve ekonomik yaşam şartlarını gözlemleme şansı yakaladım.Dünya çapında uluslar arası Taşımacılık da Global logistics Network tarafından 3-4 defa birinci seçildim. İngilizce biraz Çince , bilgisayar, diksiyon ,silahlı güvenlik sertifikası, dış ticaret ve halıcık kursları ,insan kaynakları ve pazarlam teknıklerı derken yoğun ve tempolu iş yaşamımdan dolayı evlenme fırsatı bulamadım çünkü kendimi kişisel gelişime adamış birisiyim.Şanlıurfa bölgesi gibi kadınların varolmadığı iş hayatının ilk kadın girişimcilerinden biri olmayı başardım.Güneydoğu da kadın olmanın zorluklarını en çok yaşayan biri olarak bazı tabuların yıkılması ve namuslu kadınların ticaret hayatına atılmaları için mücadele ederek çevremdeki bayanların ticaret hayatına atılmalarını sağladım.Yaklaşık 20 yıldır erkeklerin boy gösterdiği Güneydoğu İthalatçılar piyasasında rakip ve partner firmalarla omuz omuza dürüst bir şekilde çalışarak kendi çevremin sevgi ve sempatisini kazandım.

Adaylığım uygun görüldüğü takdirde, Vatanım ve Milletim için hergün en az 16 saat mesai yapacağıma, Adalet ve Kalkınma Partisinin bir neferi olarak bütün mevcudatımla Türkiye’me hizmetkar olacağımı taahhüt ederim.Saygılarımla…


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.