banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

HALİLİYE AGUSTOS AYI İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanlığı her ay yapılan İlçe Danışma meclis toplantısını düzenledi. Toplantının gündemi 7 Haziran ve erken seçim oldu. Toplantıda Haliliye İlçe Gençlik kollarlı Başkanı ve Haliliye İlçe Kadın kollarının 7 Haziran seçim çalışmaları ve sonrası hakkında yaptıkları sunumlar ile toplantı sona erdi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve AK Ocaklar katıldı.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül konuşmasında şunlara yer verdi. “ Kadın kollarımız, Gençlik kollarımız bizim seçim çalışmalarımızın hangi aşamasına oralarda gördük. Ev ev dolaştılar, bayraklar astılar, fakir evlerine gittiler halkımızla güzel bir iletişim kurdular. Aslında Şanlıurfa’da %50 civarında AK Parti oy aldı. Bu büyük bir başarıdır, güneydoğunun en başarılı şehridir. Bu nedenle de Başbakanımız bu başarıyı kutlamak için bir defasında burada teşrif edeceklerdi ancak koalisyon görüşmeleri nedeniyle gelemediler. Bu başarı elbette ki hepimizin birlikte başarısıdır. Tabi ki bir seçime girdik seçime girerken seçimin gereği neyse onu yaptık. Eğitim çalışması denilen çalışma, teşkilat çalışması denilen çalışma o sıralarda tamamlanamadı. Ama bugün bu çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Bundan bilginiz olsun dedi.”

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol konuşmasında şunları söyledi. “ Haziran sonrasında gizli bir elin bastığı düğme ile bölgemizde bizim asayişimizi temin eden ülkemiz ve devletimiz için önemli görevler üstlenen silahlı kuvvetlerimiz, emniyet mensuplarımız ve ayrıca halkımızdan milli ve manevi hassasiyeti olanların birçoğunun canına kıyıldı ve ben yine buradan onlara rahmet diliyorum. En kısa zaman da bulunduğumuz coğrafyada memleketimize sahip çıkarak, mahallemize sahip çıkarak, sokağımıza sahip çıkarak dava bilinciyle hareket ederek en kısa zaman da kendi kendimizi bir muhasebe edelim dedi.”

Daha sonra AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat konuşmasında şunlara deyindi. “ Değerli arkadaşlar yenilenen seçimle ilgili olarak hazırlıklar veya görünen ışık hepinizin malumudur Türkiye gündeminde. Milliyetçi harekât partisinin gibi bir partinin ben hiçbir şeyde yer almam erken seçime evet demem, koalisyonda yer almam, destek vermem, bakanlık istemem gibi ne yaptığı belirsiz CHP gibi malumunuz ortada dansöz gibi her tarafta oynadığı bir ortamda bir yerlere sırtını bağlamış hdp gibi meclise girmiş bir partiyle bile koalisyon olmazken bizler halkın bize vermiş olduğu güvenle, oyla, istikrarla bugüne kadar ülkemizi yöneten başka büyüklerimiz olmak üzere Allah onlara güç versin güçlerine güç katsın diyoruz dedi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.