banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Halil Özcan; STK’ları ziyaret etti
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ile birlikte İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, İl Yönetiminden Mehmet Eriten, Ahmet Ekinci, Belediye Meclis ÜyeleriYusuf Mert, Hümeyit Bilbay'la Traktörcüler sitesini, Şair Nabi Muhtarını ve Ziraat Odasını ziyaret ettiler.



İlk olarak Traktörcüler sitesine giden Özcan ve beraberindekiler, Traktörcüler Dernek Başkanı Fehmi Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek traktörcüler sitesinin taşınması ile ilgili sıkıntılarını aktardılar.



AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ile beraberindekiler buradan Şair Nabi Mahalle Muhtarı Mustafa Ertürk’ü ziyaret ettiler.



Son olarak Ziraat Odası Başkanlığına geçen Özcan ve beraberindekiler Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve yönetimi tarafından karşılandılar.



Çiftçilerin sorunlarını konuştuklarını ifade eden Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu; “ Milletvekilimiz Halil Özcan hocamız çiftçi bir aileden geliyor. Sorunlarımızla daima ilgileniyor. Sorunlarımızı da iyi biliyor. Yönetim kurulu arkadaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.



Şanlıurfa’ya yaptıklarımız mutat çalışmalarımız çerçevesinde yine STK’larımızı ziyaret ederek görüşmeler yaptık. Traktörcülerin sorunlarını konuştuk. Şair Nabi Mahallesinin sorunlarını konuştuk. Ticaret Borsasını ziyaret ettik. Ziraat Odasını ziyaret ederek çiftçilerin sorunlarını konuştuk. Birkaç gün daha Şanlıurfa’dayız. Şehirdeki çalışmalarımız dışında İlçelere ve köylere gideceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.