banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Halil Özcan; Harranlı köylüleri dinledi
Milletvekili Halil Özcan’a AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen eşlik etti.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Harran’ı ve ardından Harran ile Akçakale’ye bağlı köy yollarını inceledi. Kaymaklı köyündeki vatandaşları tek tek dinledi. Burada köy yollarının büyük bir sorun teşkil ettiğini ifade eden Milletvekili Özcan; “Kısa bir sürede sizi bu yollardan kurtaracağız. Başbakanımızın bir sloganı var “Biz milletin efendisi değil hizmetkarıyız” biz de bu cihette buraya geldik. İnşallah buradaki problemleri sabırla el ele vererek hep birlikte çözeceğiz” dedi.

 

Buradan ayrılan Halil Özcan ve beraberindekiler, bölge köylerini tek tek gezerek başta yol, su ve elektrik olmak üzere vatandaşın tüm sorunlarını not aldı.



Milletvekili Halil Özcan sırayla Yağmurlu köyünde Hasan Kaz, Meydankapı köyünde Mehmet Sait Güvenç ve Soylular köyünde Abdurrezak Fatişoğulu taziyelerine geçerek acılı ailelere başsağlığı diledi.



Şanlıurfa’ya çok sık aralıklarla geldiğini ve en ücra yerleşim yerindeki halkın ayağına giderek sorunları yerinde görerek çözümü noktasında çalışmalar yürüteceğini belirten AK Parti Milletvekili Dr. Halil Özcan; “Durmadan çalışıyoruz. Sorunları yerinde tespit ediyoruz. El ele vererek sorunları çözeceğiz. Şanlıurfa hak ettiği yere hızla geliyor” dedi.

 

3 Haziran’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile GAP Arena stadyumunda İl Başkanlığı kongresini gerçekleştireceklerini hatırlatan Milletvekili Halil Özcan; “Hepinizi dünya lideri Başbakanımızın konuşacağı GAP Arenaya bekliyoruz” diyerek halkımızı davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.