banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Halil Etyemez Göreve Devam Edecek

 Resmi Gazete'de yer alan atama kararına göre, atamalar şu şekilde gerçekleşti;

Adalet Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Veysi Kaynak, Avrupa Birliği Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Dr. Alaattin Büyükkaya'nın atandı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Halil Etyemez, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına, Muhammet Balta atandı.

Dışişleri Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Büyükelçi Ali Naci Koru, Ekonomi Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Adnan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Metin Yılmaz atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Kutbettin Arzu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Fatih Metin, İçişleri Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Vali Osman Güneş, Kalkınma Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, Maliye Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına da Abdullah Erdem Cantimur atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Orhan Erdem, Milli Savunma Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Hasan Kemal Yardımcı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına Dr. Nurettin Akman, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Bakan Yardımcılığına ise Yahya Baş atandı. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.