banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Halfeti Belediyesinde karara bağlandı: Parka PKK'lı Zenda Ekin ismi verildi

Mart ayı meclis toplantısı belediye hizmet binasındaki başkanlık odasında yapıldı. Toplantıya; Halfeti Belediyesi eşbaşkanları Mustafa Bayram ve Ayşe Durmuş, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öcalan ile belediye meclis üyeleri katıldı. Eş Başkan Mustafa Bayram yaptığı açılış konuşmasının ardından, meclise sunulan gündem maddeleri konusunda bilgi verdi. Bayram, meclise aktarımını yaptığı gündem maddelerini tek tek sunduktan sonra oylamaya sundu.

MECLİSTE GÖRÜŞÜLEN GÜNDEM MADDELERİ

Meclis gündemine; Halfeti'de sabit kadın semt pazarı kurulması, belediyeye bir adet sıkıştırmalı hidrolik çöp aracının alınması, mülkiyeti belediyeye ait olan Rüştiye Mahallesi'nde bulunan 48 ada 2 parsel  nolu lojman ve arsası ile 48 ada 13 parsel nolu lojman ve arsası, yine 37 ada parsel nolu iki katlı 8 daireli lojmanların satılması, ilçedeki Rüştiye Mahallesi'nde belediye misafirhanesi olarak kullanılan yerin Belediye Konuk Evi'ne çevrilmesi ve son olarak İlçe Devlet Hastanesi önüne yapılan parka isim verilmesi ve parka Zenda Ekin isminin uygun görülmesiyle gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından bir sonraki ayın meclis toplantı tarihinin belirlenmesiyle, toplantı son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.