banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

HALEPLİBAHÇEDE SEÇİM HEYECANI
1989'dan beri aralıksız 22 yıl muhtarlık görevini sürdüren  Übeyit Arıcı'nın vefatından sonra koltuğuna 5 aday talip.
3 Haziran 2012 tarihinde yapılacak olan seeçimlere katılacak olan adaylarla görüştük.

AZİZİ KALEM MUHTAR ADAYI
Hayatını kaybeden eski muhtarımız Übeyit Arıcıyı rahmetle andığını söyleyen Azizi Kalem; "Bizim amacımız kendi mahallemizi daha güzel, faydalı, devletle halk arasındaki köprüyü sağlamak ve mahallemizi güzel şeyleri kazandırmak amacıyla haziran ayında yapılacak muhtarlık ara seçiminde adaylığımı koymuş bulunmaktayım" dedi.

FEVZİ KIZILELMA MUHTAR ADAYI
eski Muhtar Arıcının birinci azası olan Fevzi Kızılelma; "2011 yılında hayatını kaybeden eski muhtarımız übeyit arıcıya allahtan rahmet dileriz. 1. Aza olarak devlet mühürü bana verdi bende daha önceki hizmetin devamı için adaylığımı koymuş bulunmaktayım" dedi.

MÜSLÜM KAYA MUHTAR ADAYI
"Hayatını kaybeden eski Muhtarmız Übeyit arıcıya allah rahmet eylesin diyorum. Onun bıraktığı hizmetin devamı için mahallenin sorunlarını ve bu işi tecrübe edildiğimde haleplibahçe için yapılacak muhtarlık seçiminde adaylığımı koymuş bulunmaktayım" dedi.

AHMET KARADEMİR MUHTAR ADAYI
"İlk önce herkese saygılarımı sunarım.20 yıllık uzun bir süre mahallede muhtarlık yapan, 2011 yılında hayatını kaybeden eski muhtarımız Übeyit ARICIya Allah rahmet eylesin diyorum. Bende 3 Haziranda yapılacak muhtarlık seçiminde adaylığımı koymuş olmaktayım" dedi.

Ayrıca muhtarlık seçimlerinde aday olarak yarışacak  Müslüm Birgül'e ulaşamadık.

Haber: Hüseyin Aslan/ Balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.