banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Haleplibahçe için Belediyeden kredi

Şanlıurfa Belediye Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşim Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlığında yapıldı.

        Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Haleplibahçe Projesinin peyzaj çalışmasında kullanılmak üzere iller bankasından 5 Milyon lira kredi alınması ve bu konuda belediye başkanına yetki verilmesi, imar komisyonuna havale edilecek dosyalar ve imar tadilatları başlıklı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

HALEPLİBAHÇE PROJESİ PEYZAJ ÇALIŞMASINA 5 MİLYON TL’lik KREDİ

       Belediye Meclisi Mart Ayı 1. Birleşim Toplantısı’nda ilk kez gündeme alınan, “İnceleyelim” gerekçesiyle İmar Komisyonuna havale edilen ancak Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda ve Olağanüstü Toplantıda ise 1 ay da ertelenerek Mayıs Ayı Meclis Toplantısına bırakılan “Haleplibahçe Projesinin peyzaj çalışmasında kullanılmak üzere iller bankasından 5 Milyon lira kredi alınması ve bu konuda belediye başkanına yetki verilmesi” başlıklı gündem maddesi nihayet bu ay olumlu bir şekilde karara bağlandı.

 

     Toplantının diğer kısmında ise imar komisyonuna havale edilecek dosyalar teker teker üzerinde tartışılmasının ardından komisyonuna havale edilirken ve imar tadilatlarını içeren komisyon raporları ise okunarak belediye meclis üyelerince oylandı. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.