banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Hakan Kılıçdaroğlu'ndan umudu kesti

Ahmet Hakan Kılıçdaroğlu'ndan umudu kesti

Kılıçdaroğlu'nun Genel başkan seçildiği kongre öncesi ve sonrasında Kılıçdaroğlu'ndan oldukça umutlu olduğunu belirten Ahmet Hakan hayal kırıklığına uğradığını yazdı.

Kılıçdaroğlu'nun Genel başkan seçildiği kongre öncesi ve sonrasında Kılıçdaroğlu'ndan oldukça umutlu olduğunu belirten Ahmet Hakan hayal kırıklığına uğradı.

Bu hayal kırıklığına Hürriyet gazetesindeki bugünkü yazısında yer veren Ahmet Hakan, ' Sanırım ben de herkes gibi umudumu yitirdim.' ifadesini kullandı. 

Türkiye'nin son günlerdeki en çok konuşulan sorularını kendi kendine soran ve cevap veren Ahmet Hakan'nın bu yazısı  CHP'lileri ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu oldukça kızdıracak gibi görünüyor.

İşte Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısı...

Öyle sorulara böyle cevaplar

SORU: En son bir belediye otobüsüne ne zaman bindiniz?

CEVAP: Belediye otobüslerine o kadar çok bindim ki bundan sonra hiç binmesem yine de bir şey kaybetmem.

* * *
SORU: "Haşema" adı verilen mayoyla havuza giren kadınla aynı havuza girmek istemem. Bunun enazından bir görüntü kirliliği oluşturduğunu nasıl görmezsiniz?
CEVAP: "Kıyafetler" ile "görüntü kirliliği" arasında bir bağ kurmaya başlarsak işin içinden çıkamayız. Unutmayın: Herkesin kendine göre bir görüntü kirliliği vardır. Siz "Haşema"yı görüntükirliliği olarak görürsünüz, Haşema'lı da sizin şortunuzu görüntü kirliliği olarak görür. Sakın "Ama şort medenidir" falan demeyin. Çünkü medeniyet, her şeyden önce kıyafete kafayı takmamayı gerektirir.
* * *
GELMİŞ GEÇMİŞ EN..

SORU: Sen kimsin ki bu zamana kadar gelmiş geçmiş en entelektüel dışişleri bakanı AhmetDavutoğlu'na laf dokunduruyorsun?
CEVAP: Bu soruda benim Ahmet Davutoğlu'na laf dokundurmamdan çok daha mühim bir sorun var. O da sizin "gelmiş geçmiş en..." sıfatını çok kolay kullanmış olmanız. Bunun üzerine birazdüşünelim isterseniz.
* * *
SORU: Sen nasıl imam hatiplisin, tutmuş şort giyen bir kızı savunuyorsun?
CEVAP: Belki de "iyi bir imam-hatipli" olduğum için şort giyen bir kızı savunuyorumdur. Nedersiniz?
* * *
SORU: Elif Şafak'ın kitabını okumuşsunuz ama nasıl bulduğunuzu yazmadınız. Neden?
CEVAP: Aslında yazdım. Ama isterseniz bir kez daha yazayım: Kurgusu fazla zorlanmış, hikâyesifazla zorlanmış bir roman. Ama yine de su gibi akıp gidiyor. Başarısı belki burada... Ama son tahlilde bir başyapıt değil.
* * *
SORU: Bazen "Bravo Başbakan'a" diye yazılar yazıyorsunuz. Bu bir tür dengecilik mi?
CEVAP: Hep "Kahrolsun Başbakan" diye yazmak ile hep "Yaşasın Başbakan" diye yazmak denge gözetmemek ise arada sırada "Bravo Başbakan'a" diye yazarak dengeci olmayı tercih ederim.
* * *
KILIÇDAROĞLU'DAN UMUDUMU YİTİRDİM

SORU: Artık CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu yazmıyorsunuz. Bunun özel bir sebebi var mı?
CEVAP: Sanırım ben de herkes gibi umudumu yitirdim.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.