banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Hadidiler seçime hazır



- 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Partiden yana oylarını kullanacak olan Hadidi aşireti mensupları seçime hazır olduklarını söylüyor.

14 Ağustos 2004 tarihinden itibaren AK Partiden yana oylarını kullanan ve her zaman AK Parti saflarında olan Hadidiler, bu seçimlerde de bundan sonra da AK Partiye destek olacaklarını belirten Hadidi aşireti ileri gelenlerinden ve AK Parti kurucu üyelerinden Ömer Faruk Baykuş, “Merkeze bağlı Yusufkuyu, Öğütcü, Viranşehir’i bağlı Anıt, Başköy, Gözlek, Kınalitepe, GAP, Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyük Yenice, Akçakale ilçesine bağlı Pınarcık köyleri ile, Harran ilçesine bağlı Demir mezrası sakinleri olarak hepimiz 12 Haziran günü sandık başına giderek oylarımızı AK Partiye vereceğiz” dedi.

Hadidiler Dernek Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Sait Koyuncu ise, “Gönlümüz her zaman AK Parti ile atıyor. Zaten biz aşiret olarak siyaseti AK Parti ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile sevdik. Dün nasıl isek bugün de aynıyız ve AK Parti için elimizden geleni esirgemeyeceğiz. Allah7ın izniyle kendi bölgemizde, köylerimizde AK Partiye oy vereceğimiz gibi yakın çevremizi de ikna etme gayretlerimizi son ana kadar devam ettireceğiz” diye konuştu.


www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.