banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Habib Arslan’a tebrik ziyareti


Müslüm Aktürk/ ANKARA
Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na atanan Habib Arslan’a tebrik ziyaretinde bulundu.
Arslan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Şanlıurfa Vakfı Başkanı Sedat Sözer ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, “Böyle bir görevde bulunmak tarım şehri Şanlıurfa için çok önem arz ediyor. Memleketimin bu konudaki sorunlarını yakından bildiğim için üzerimdeki yükün ağırlığını çok daha fazla hissediyorum. Dolayısıyla gece, gündüz, tatil demeden bulunduğumuz makamın hakkını vermeye çalışacağız” dedi. 
Şanlıurfa Vakfı yönetimini, Şanlıurfa’yı başkentte en güzel şekilde temsil etmek için gösterdikleri gayretleri nedeniyle kutlayan Arslan, Şanlıurfa’yı temsil eden STK’lara kapısının açık olduğunu ve hazırladıkları projeleri de kendisine iletilmesini istedi. Bütün projelerin titizlikle tahlil edileceğini ve yerine getirilmesi için çalışacağını belirten Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Habib Arslan, Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba’nın öngörüsüyle hedeflerinde önemli yol alacaklarını ve bazı alanlarda da almaya başladıklarını sözlerine ekledi. 
KENDİMİZİ VAKFIMIZDA SANDIK
Şanlıurfa Vakfı Genel Başkanı Mimar Sedat Sözer ise, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı olarak göreve başlayan, onur ve gurur duydukları Habib Arslan’ı, atandığı yeni görev nedeniyle tebrik etmek amacıyla söz konusu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Habib Arslan’ın, makamında sergilediği içten, samimi ve sıcak ilgiden onur duyduklarını ve kendilerini vakıflarının mekânında sandıklarını vurgulayan Sedat Sözer, şöyle devam etti:
“Sayın Arslan ile muhtelif konularda Urfa’mızın sorunlarıyla ilgili yorumlar yapıldı. Bazı konular tartışıldı. Daha sonra Sayın Arslan, vakfımızın faaliyetleri ile ileriye yönelik, projelerimizin neler olduğunu sordu. Bütün dikkat ve hassasiyetiyle anlatılan projelerimizi dinledi. Hiçbir detayı atlamadan projelerimizle ilgili yorumlarını yaptı. İlave olacak projelerimizin faydalı ve kalıcı olmaları yönündeki görüş ve düşüncelerimizi ifade etti. Projelerimizin hayata geçirilmesinde; görev de bulunduğu sürece vakfımıza her türlü desteği vereceğinin sözünü verdi. Sayın Arslan açıklama ve vaatleriyle bizleri ziyadesiyle memnun etti. 
Ayrıca görüş ve düşüncelerimizi dile getirirken, Şanlıurfalı olmanın ağırlığını, onurunu, sorumluluk ve ciddiyetini davranış ve anlatım üslubu ile bizlere hissettirdi. Diğer taraftan verdiği örnekler ile biz yönetim kurulu üyelerine her konuda aynı duyarlılığı, hassasiyeti ve sorumluluğu göz önünde bulundurmamızın önemini vurguladı.”
SAHİPSİZ VE YALNIZ DEĞİLİZ
Şanlıurfa Vakfı Yönetimi olarak Habib Arslan’ın makamından ayrılırken, Şanlıurfa Vakfı’nın Şanlıurfa ve Şanlıurfalılara hizmet ettiği sürece sahipsiz ve yalnız olmadığına bir kez daha tanık olduklarını belirten Sözer, “Sayın Arslan yaktığın ışık ile yolumuzu aydınlatıp verdiğiniz destek ile gücümüze güç kattınız. Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu olarak sergilediğiniz sıcak ilgi alaka ve desteğinize teşekkür ediyor, yüreğinizde yanan Şanlıurfa ateşinin yaşamımız boyunca sönmemesini diliyoruz.” şeklinde konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.