banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Habib Arslan görevden alındı

AK Parti Şanlıurfa  milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba döneminde bakanlığa getirilen bürokratlar tek tek görevden geri alındı.  Fakıbaba döneminde Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına atanan Habip Aslan ile beraber, Yayın ve Yayımlar Dairesi Başkanı olan Fatih Akça’da dün itibariyle görevden alındı.

Tarım Bakanlığında üst düzeyde görevde Urfalı bürokrat kalmadı RUHA AJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dedebey 6 yıl önce

Urfalı vekiler çıkarcılar bari memleket milliyetçisi olalım yazıklar olsun ankarada urfalı bürokrat kalmadı karadenizlilere bakın rizelilere bakın yazıklar olsun urfamın hakını gasp edenler kim olursanız olun bu peygamberler diyarı sizi çarpsın Allah belanızı versin

Avatar
yazıklar olsun 6 yıl önce

Eski Bakan Faruk Çelik’in indirdiği taşı kimse kaldıramadı. Fakıbaba bakan olmasına rağmen. Kimse bir şeyi düzeltmedi. Oysa fırsat bu fırsattı. Yazıklar olsun diyorum.Hükümet resmen Urfalıların kanını emiyor.