banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Güvenç’ten Miraç Kandili Mesajı

Başkan Güvenç mesajında “Peygamberler şehri Şanlıurfa’mızda, dua kapılarının sonuna kadar açıldığı kandillerimizden biri olan mübarek Miraç Kandilini karşılamanın manevi hazzını en güzel şekilde idrak ediyoruz. 

 

Peygamber Efendimizin göğe yükseldiği mübarek Miraç Kandilinde;  İslam âleminin ve aziz milletimizin kardeşliğinin, birliğinin, dirliğinin ve beraberliğinin samimi bağlarla güçlü bir şekilde kenetlenerek devam etmesini en kalbi duygularla temenni ediyorum.

 

 Soma’da şehit olan kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dileyerek, bu mübarek kandil gecesinde ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

 

Siz değerli Şanlıurfalı kardeşlerimin mübarek Miraç Kandilini tebrik ediyor, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.