banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Güvenç’ten, Kapaklı Pasajı esnafına ziyaret


Kapaklı Pasajı esnafını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan ve nabız ölçen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in aracına güller serpildi ve sevgi gösterilerinde bulunuldu.
Vatandaşlardan sevgi seli
Vezir Hamamı çevresindeki ve pasaj çevresindeki esnafları tek tek ziyaretinde sıcak karşılananAK aday Celalettin Güvenç, esnafın görüş ve önerilerini dinleyerek, samimi sohbetler gerçekleştirdi.
Esnafınaşırı sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Güvenç, esnaftan dua, destek istedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Urfa isotu, kışlık kurutulmuş biber, çay, kahve vs satan bir esnafla sohbetinde, “Bütün mesele insanların ve çalışanların hayatlarını rahatlatmak. Allah güç verirse toplumun refahını yükseltmektir” diyen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, ziyaretlerini sürdürerek,  “Allah’ın izniyle ve sizin desteklerinizle 1 Nisan sabahı yeni bir sayfa açıp ibadet aşkıyla çalışacağız” dedi.
Vatandaşların görüşlerini ve taleplerini dinledi
Esnafla tek tek selamlaşıp hal hatır soran Celalettin Güvenç, bir vatandaşın yeşil alan, çevre yolları, şehir içi yollar ve seyir tepeleri konusunda görüşlerini dinleyerek, bu konulardaki proje ve çalışmalarından bahsetti.
Esnaf ziyaretini sürdüren Celalettin Güvenç, kendilerini dualarla karşılayan işletme sahibinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ve kendileri için hayır dua istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.