banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Güvenç’ten İzcilik Derneğine ziyaret-VİDEO


İlk olarak Çağrı İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Selahattin Güler (Sait Hoca) olarak bilinen Şanlıurfalı Kanaat Önderi tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Partiye ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e destek amaçlı düzenlediği mitinge katılan Celalettin Güvenç, burada kalabalığa hitap ederek, destek mitingini düzenleyenlere ve katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti.
AK Partinin AK Kadrolarıyla köy köy, ilçe ilçe geziyoruz
Sık sık destek tezahüratlarıyla konuşması kesilen Celalettin Güvenç, “Seçim maratonu devam ediyor. AK Partinin AK Kadrolarıyla köy köy, ilçe ilçe geziyoruz. Sözün kısası şu;  12 yılda Allah’a şükür devletin iki yakasını bir araya getirdik, Borçları bitirdik, Şehirlerarası yollar yaptık, okullar yaptık, havaalanları yaptık, hastaneler yaptık” dedi.
Daha sonra miting alanına vatandaşlarla kucaklaşan Celalettin Güvenç,  seçim bürosu açılışını gerçekleştirmek üzere büronun bulunduğu yere geçerek, berberindeki kalabalıkla birlikte seçim bürosunda vatandaşlara seslendi.
Seçim bürosu önünde bulunan vatandaşlara seslenen Celalettin Güvenç, “Gece demeden, gündüz demeden tek gücümüz olan sizlerle milletimizle bütünleşerek, diyoruz ki;  aman dikkat bir oydur demeyin, Ona da verilir buna da verilir demeyin;  istikrara oy verin, geleceğinize oy verin, gençliğimizin yolunu aydınlatacak Recep Tayyip Erdoğan’a oy verin diyoruz. 30 Martta Başbakanımız bir kere daha güçlü çıkacak milletiyle beraber ve bizlerde artık şehirlerimizi güzelleştirmeye başlayacağız” dedi.
Eyyübiye’yi, Şanlıurfa’yı yaşanılabilir hale getireceklerini söyleyen Celalettin Güvenç, “Arsa, Tapu, imar ve park sorununu çözeceğiz. Çocuklarımız bana; ‘niye yeşil alanımız yok, parkımız yok’ diye soruyor. Biz onlara park yapacağız. Gençlerimiz işsiz, çünkü meslekleri, diplomaları yok Meslek Edindireceğiz. Belediye; insana, kadına, çocuğa,  yaşlıya, engelliye sahip çıkan, topyekün mahalleyi kucaklar. İnsanları hayat standardını yükseltmeye çalışır. Bizde inşallah İş ve Meslek edindirme kurslarımızı açarak, çocuklarımızın iş ve meslek sahibi olmalarını sağlayacağız. Biz sizlere hizmeti ibadet sayıyoruz. Millete hizmetkar olacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.
Konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışını beraberindekilerle birlikte gerçekleştiren Celalettin Güvenç, vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.